GAST 2024: TARDI – Vaš partner za cjelovita higijenska rješenja

Od samih početaka 1992. godine, Alca je, putem svog branda TARDI, predana partnerskom odnosu i individualnom pristupu prema svim našim dragim kupcima. Naša misija je implementacija cjelovitih higijenskih rješenja koja optimiziraju troškove, pružaju sigurnost i jednostavnost primjene, te promiču ekološki i održiv aspekt poslovanja.

Uvijek težimo boljem, a stagnacija nije dio našeg rječnika. Fokusirani na kvalitetan pristup, komunikaciju te traženje inovativnih rješenja, gradimo partnerski odnos koji raste svakim danom.

TARDI, kao nositelj partnerskog pristupa, osigurao je impresivne resurse:

 Više od 100,000 paletnih mjesta u skladištima 280+ vlastitih vozila i cross docking za dostavu u 24-48h diljem RH, 75 trgovačkih putnika i 11 specijaliziranih u mirisima i osvježivačima prostora, 14 tehnologa za implementaciju higijenskih rješenja, 7 F&B trgovačkih putnika za ponudu hrane i pića. Partneri s globalnim liderima poput Diversey, Ecolab, Tork, i mnogim drugima.

Kao član INPACS, jedne od najvećih svjetskih grupacija za distribuciju higijenskih rješenja, TARDI ima pristup resursima, znanju i rješenjima iz 35 zemalja.

Pridružite se ALCA obitelji na nadolazećem sajmu!

https://tardi.hr/