GAST 2024: Rajčić i Ribičić – Širok asortiman kutija i gastro ambalaže

Poštovani posjetitelji,

S velikim zadovoljstvom želimo podijeliti s vama novosti i posebnosti koje smo predstavili tijekom protekle godine i koje ćemo dodatno istaknuti na 28. međunarodnom sajmu GAST 2024.

Širok asortiman kutija i gastro ambalaže: Naša tvrtka se ponosi najširim asortimanom kartonskih kutija u regiji. Pažljivo dizajniramo kutije koje odgovaraju različitim tipovima proizvoda, pružajući mogućnost personalizacije boje i brendiranja. Uz to, nudimo i raznovrsnu gastro ambalažu za hranu i take-out, uključujući papirnate čaše, slamke, ambalažu od aluminija, PET/PPT ambalažu, stiropornu te biorazgradivu ambalažu.

Naš fokus: Naš najvažniji fokus na sajmu bit će naš gastro asortiman i kartonske kutije. Ovi proizvodi predstavljaju srce našeg poslovanja i ističu se kvalitetom i funkcionalnošću.

U protekloj godini, naša tvrtka doživjela je značajne razvojne promjene. Proširili smo naš asortiman i sada ponosno predstavljamo više od 400 dizajnova kartonske ambalaže. Također, pružamo 360° uslugu našim kupcima, osiguravajući im sve što je potrebno od repromaterijala do ambalaže za pakiranje njihovih proizvoda.

Osim navedenog, kontinuirano radimo na inovacijama i poboljšanjima kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca!

Radujemo se vašem dolasku na naš štand na 28. međunarodnom sajmu GAST 2024. i prilici da vam predstavimo naše najnovije proizvode i usluge.

www.repromaterijali.com