GAST 2024: PEKAR – dokaz kvalitete i sigurnosti proizvoda s IFS i Halal certifikatima te oznakom Clean Label

U Vinkovcima 1989. godine mala obiteljska pekara započela je s radom degustirajući prvi vrući kruh. Taj trenutak obilježio je početak dugotrajne uspješne priče o pekarskim proizvodima stvorenih sa srcem. Od male obiteljske pekare, PEKAR je izrastao u proizvođača pekarskih proizvoda kojega već 35 godina karakterizira kontinuirani napredak, širenje znanja te unapređenje kvalitete.

Na sajmu GAST 2024 PEKAR predstavlja znanje i iskustvo nastalo u 35 godina rada, a posebnu pažnju usmjerit će na predstavljanje somuna sendvič, lepinje roštilj i rezanih kruhova.

Otkako se pojavio na tržištu 2022. godine, PEKAR Somun sendvič postao je sinonim za izvanrednu kvalitetu u svijetu pekarskih proizvoda. Iste godine, PEKAR Somun sendvič osvaja Superior Taste Award, nagradu koja ističe izuzetan okus i kvalitetu prehrambenih proizvoda.

Lepinja roštilj posebna je verzija somuna prilagođena za HoReCu – izuzetno mekana i elastična, a u idealnoj mjeri rupičasta i prozračna. Vrlo jednostavna za pripremu te vrhunske kvalitete usprkos zamrzavanju.

U širokom asortimanu rezanih i pakiranih PEKAR kruhova raznih vrsta izdvaja se Zlatni kalup bogatog okusa. Svi kruhovi praktični su zbog svoje svježine i roka trajanja čak i do 5 dana, unatoč pakiranju bez umjetne atmosfere.

Ono što izdvaja navedene PEKAR proizvode jest kvaliteta okusa usprkos zamrzavanju te jednostavnost pripreme – potrebno je 45 minuta otapanja na sobnoj temperature i spremni su za upotrebu, a moguće ih je i podgrijati.

PEKAR proizvodnja posjeduje IFS certifikat, dokaz kvalitete i sigurnosti proizvoda. Budući da se naglasak stavlja na trendove, kvalitetu i izvrsnost, razvijeni su HANDMADE proizvodi, a oznakama Clean Label (ne sadrže e-brojeve) i Halal certifikatom koji jamči kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i jasno porijeklo sastojaka, označeni su gotovo svi proizvodi.