GAST 2024: Noviteti i popusti na štandu EDURO – posjetiteljima sajma popust od 50% na krevete s podiznim mehanizmom!

EDURO – Vodeći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i walk-in garderoba prvi put izlaže na sajmu GAST 2024 s namjerom predstavljanja našeg asortimana namještaja po mjeri. Ovom prigodom predstavit ćemo garderobnu sobu – walk in ormar te krevet sa podiznim mehanizmom. Na našem sajamskom štandu, posjetiteljima ćemo dijeliti kupone s 50%-tnim popustom na krevete sa podiznim mehanizmom.

Kroz više od 25 godina intenzivnog razvoja postali smo vodeća tvrtka za izradu i montažu ugradbenih ormara, kliznih vrata i sklopivih kreveta, a sve po mjeri. Eduro je postao sinonim za kvalitetu, točnost isporuke i preciznu montažu.

Naša poduzetnička priča započinje 1998. godine, kada smo krenuli u samostalnu proizvodnju.

Znali smo da u toj specifičnoj niši možemo napraviti kvalitetniji proizvod od onoga koji se do tada nudio na tržištu te udovoljiti velikoj potrebi kupaca za izradom namještaja po mjeri, prvenstveno ugradbenih ormara s kliznim vratima.

Sva dotadašnja iskustva u prodaji, montaži i logistici smo usavršili i odvažili se proizvesti VLASTITE KLIZNE SISTEME s vodilicama i okovom od aluminija.

EDURO – kvaliteta koja traje

Kvalitetu proizvoda dodatno smo apostrofirali nazivom branda EDURO, što na latinskom znači „trajati“.

Specijalizirani smo za sve vrste opremanja stanova, kuća, uređenja hotelskih soba, apartmana i poslovnih ureda namještajem iz vlastite proizvodnje.

EDURO ugradbeni ormari sa kliznim vratima, kvalitetno su i trajno rješenje za vaš prostor. Svakom našem kupcu dajemo 10 godina garancije na klizne sisteme.

EDURO d.o.o. je preko svojih vlastitih salona ili salona zastupnika prisutan u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, a vlastiti proizvodni pogon nalazi se u Velikoj Gorici.

U našoj tvornici i prodajnim salonima trenutno zapošljavamo oko 50-ak djelatnika.

Nagrađena kvaliteta za vaš život po mjeri

Uvijek je lijepo dobiti priznanje za svoj rad i trud, zato je EDURO ponosan na svoj tim s kojim je sve moguće! Nagrade koje su stigle kroz godine, tu su kao podsjetnik kako se kvaliteta itekako isplati. Posebno nam je drago priznanje Hrvatska kvaliteta, kao i nagrada BestBuy Award kojom kupci već nekoliko godina zaredom ocjenjuju kako naši proizvodi imaju najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu! Nositelji smo i QUDAL medalje za kvalitetu proizvoda, kao i Superbrands-a.

EDURO ormari s kliznim vratima dobili su ukupno 15 nagrada na sajmovima u zemlji i inozemstvu. Među nagradama se ističu su i dvije zlatne medalje za kvalitetu na sajmu Ambienta u Zagrebu. Također, brend EDURO zaštićen je kod WIPO (World Intellectual Property Organisation) u Švicarskoj kako bismo svojim kupcima osigurali samo najbolje.

www.eduro.hr