GAST 2024: NOVASOL – Visoki standardi kvalitete smještaja i podrška gostima i iznajmljivačima

NOVASOL je dio Awazea, multinacionalne grupacije koja obuhvaća brendove Novasol, Hoseasons i Cottages. Posluje u Hrvatskoj od 2004. godine i danas broji preko 12.500 iznajmljivača i 15 poslovnica. Tvrtka je specijalizirana za iznajmljivanje privatnih smještajnih objekata, posebno vila, kuća i apartmana.

Ističemo se visokim standardima kvalitete smještaja te nastojimo osigurati da gosti i vlasnici imaju pozitivno iskustvo tijekom cijelog procesa iznajmljivanja.

Što možete očekivati od suradnje s nama:

– Globalni marketing
Smještaj oglašavamo putem vlastite web stranice s preko 32 milijuna posjetitelja godišnje.
Također, promoviramo Vašu smještajnu jedinicu putem više od 10.000 partnera i povećavamo vidljivosti kroz dobro usmjerenu marketinšku strategiju.

– Sigurnost plaćanja
Plaćanje vršimo unaprijed, prije dolaska gostiju, i garantiramo isplatu cijelog iznosa u slučaju otkazivanja rezervacije do 28 dana prije dolaska.

– Zaštita u slučaju nezgode
Važno nam je da se osjećate sigurno prilikom iznajmljivanja. Naši su iznajmljivači zaštićeni u slučaju da se dogodi šteta na objektu i/ili ozljeda gostiju.

– Personalizirani pristup
Pružamo iznajmljivačima individualan pristup, informacije kako produžiti sezonu i savjete kako uz male promjene osigurati najveći prihod.

– Podrška

Preuzimamo brigu o svim detaljima prilikom rezerviranja, pružamo podršku gostima i iznajmljivačima tijekom boravka, te po potrebi izlazimo na uviđaj.

Pročitajte više na www.novasol.hr ili nas kontaktirajte: noviiznajmljvaci@novasol.hr / 052/770-296.