GAST 2024: Nektar Natura – Spoj prirode i vrhunske tehnologije

Nektar Natura je pouzdan partner za proizvodnju pića u ugostiteljstvu. Razvijajući vrhunska rješenja za istakanje, nastojimo osigurati visoku kvalitetu sokova, bezalkoholnih i gaziranih pića, koktela, čajeva, kave i drugih napitaka. Podržavamo najviše standarde u svim radnim procesima prateći aktualne trendove u našoj industriji.

Doručak može biti jedinstveni doživljaj i vrlo konkurentna prednost. Izabrati pravi pristup od presudne je važnosti.

Osigurati veliki kapacitet pića na doručku i osoblje koje će ga servirati što je brže moguće obično predstavlja noćnu moru hotelijera. Uz naša rješenja možete pretvoriti doručak u doručak iz bajke.

Zdravi doručak – prvi odabir

Zdravi doručak nije više samo trend. Zato je vrlo važno ponuditi ne samo raznolike nego i kvalitetne namirnice. Nektar Natura u svojoj ponudi ima čak 12 okusa naranče, raznih povrtnih i voćnih okusa. Sve je veća potražnja za našim sokovima koji sadrže visoki udio voća te sastojke poput alge spiruline, krastavaca, jabuke i vitaminom c bogatog limuna i NE SADRŽE ŠEĆER.

Ušteda energije i radne snage

Sokovi pakirani u bag in box – u  odličan su primjer kako uvijek imati svježe pripremljeno piće na doručku. Možete dobiti  i do 360 litara pića iz jednog pakiranja.

1 bag in box je dovoljan za cijeli frižider pića u drugom pakiranju. Sistem optimizira operativni posao, štedi vrijeme, troškove  energije, osoblja i skladištenja. Nektar Natura razvila je više od 13 proizvodnih linija te je odabir lako moguće prilagoditi svakom budžetu.

Zaštita okoliša

Dispenzeri su ekološka rješenja; ne troše energiju za hlađenje pića, uvijek imaju optimalnu temperaturu. Kalkulacije pokazuju da hoteli mogu uštedjeti i do 80% na opskrbi – troškovima transporta, skladištenja mijenjajući bag in box za standardna pakiranja tetrapaka ili staklenih boca.

Kroz 30 godina poslovanja naučili smo da samo kvaliteta, predanost i prilagodljivost mogu proizvesti sretna rješenja za više od 30.000 naših kupaca.