GAST 2024: JYSKov B2B odjel predstavlja trendove i novitete

Dodatni količinski popusti, fleksibilna dostava i individualan pristup samo su neke od prednosti koje poslovni subjekti mogu ostvariti u suradnji s JYSK B2B odjelom, koji će se predstaviti na na međunarodnom sajmu GAST 2024.

JYSK će se na sajmu predstaviti s novim asortimanom, s posebnim naglaskom na novom vrtnom namještaju, koji će se odlično uklopiti u hotele, apartmane, restorane i druge turističke objekte, koji svojim posjetiteljima žele pružiti kombinaciju udobnosti, kvalitete i modernog dizajna. Posjetitelji sajma će moći vidjeti i JYSKov set namještaja za hotelsku sobu te lounge setove za terase.

JYSKov B2B odjel u Hrvatskoj djeluje već četiri godine, u Sloveniji i Srbiji je prisutan godinu dana, a zbog velikog potencijala tržišta i želje da se još više približi svojim kupcima, u siječnju 2024. je pokrenuo B2B odjel u Bosni i Hercegovini.

B2B kupci najviše pažnje posvećuju kvalitetnoj ponudi, dobrim cijenama i fleksibilnosti dostave, zbog čega je JYSKov B2B odjel posvećen kreiranju personaliziranih ponuda, koje će najbolje odgovarati specifičnim potrebama kupaca. Tijekom cijelog procesa kupovine, imaju profesionalnu podršku, a ono po čemu je JYSK poseban je široka mreža trgovina u kojima postojeći i potencijalni B2B kupci uvijek mogu vidjeti i isprobati željene proizvode.

JYSKov B2B odjel je ostvario brojne uspješne suradnje i projekte u regiji, a svi koji žele saznati više o njegovoj ponudi i brojnim pogodnostima koje mogu ostvariti B2B kupci, to mogu napraviti od 23.-25. veljače 2024. u Areni Zagreb.

https://jysk.hr/