GAST 2024: IVH – Veleprodaja i distribucija prehrambenih proizvoda i sirovina

IVH je tvrtka koja se bavi veleprodajom  i distribucijom prehrambenih sirovina, a prisutna je na tržištu preko 20 godina. Svojim specifičnim asortimanom opskrbljujemo razne sfere prehrambene industrije i Horeca kanala. Rafinirana i hladno prešana ulja, masline, začini, umaci ,azijska kuhinja, sjemenke, žitarice, orašasti plodovi i suho voće, konzervirani proizvodi itd., za nas predstavljaju dinamično i aktivno radno okruženje, a za naše partnere dostupnost proizvoda te jednostavnost i lakoću poslovanja.

S vlastitim vrlo prepoznatljivim brandom ulja, začina i umaka So fine, prisutni smo u profesionalnim kuhinjama i industrijama diljem Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Težimo visokom standardu kvalitete proizvoda i usluga, te osluškujući potrebe tržišta kontinuirano razvijamo nove proizvode. Ono što je ponekad izazov, ujedno je i inspiracija, a sam rezultat motivacija za novi korak. Kreativnost i jednostavnost čini naš tim posebnim te omogućuje da sve naše ideje dožive stvarnost. Vjerujemo da jedino tako, posvećeni onom što radimo, donosimo samo najbolje i do onog krajnjeg kupca,  u svaki posluženi obrok.

https://ivh.hr/