GAST 2024: Fine masline – Najfinije iz grčkih maslina i maslinovog ulja, uz talijansku pulpu od rajčice Coppola

Dobro došli na naš štand na ovogodišnjem sajmu, gdje vam donosimo najfinije iz grčkih maslina i maslinovog ulja, uz uzbudljiv dodatak – naš novi proizvod talijansku pulpu od rajčice poznate talijanske firme Coppola.

Isprobajte naše sočne grčke masline, pažljivo birane i pomno pakirane kako bi vam pružile vrhunski okus Mediterana. Naša vrhunska maslinova ulja, dobivena tradicionalnim postupcima hladnog prešanja, oduševit će vaše nepce svojom svježinom i bogatstvom arome.

No to nije sve! Predstavljamo vam naš najnoviji proizvod – talijansku pulpu od rajčice. Pomno pripremljena od sunčanih talijanskih rajčica, ova pulpa pruža bogat i intenzivan okus koji će oživjeti svako jelo. Proizvedeno u Italiji, koristeći samo prirodne, održive i visokokvalitetne sastojke.

Posjetite nas i doživite:

•          degustaciju: kušajte naše raznolike proizvode i sami se uvjerite u kvalitetu naših proizvoda

•          savjete i trikove: naši stručnjaci će vam rado podijeliti savjete o upotrebi maslina, maslinovog ulja i pulpe od rajčice u različitim jelima

•          pokloni i popusti: iskoristite posebne sajamske ponude

Pridružite nam se na putovanju kroz mediteransku kuhinju i otkrijte zašto su naši proizvodi pravi izbor za sve ljubitelje autentičnih okusa.

Firma Kohlanta d.o.o. se već 8 godina uspješno bavi uvozom i distribucijom vrhunskih maslina i kvalitetnih maslinovih ulja iz Grčke, države kojoj je tradicionalna kultura uzgoj maslina i proizvodnja maslinovog ulja. Za Grke masline, maslinovo ulje i drvo masline imaju povijesni i kulturni značaj, koriste sve blagodati maslina tisućama godina unazad. Grci konzumiraju najviše maslinovog ulja po stanovniku na čitavom svijetu, tako da im je za vjerovati da uistinu proizvode najkvalitetnija ulja na svijetu.

Između brežuljaka u regiji Kalamata, na južnoj obali grčkog poluotoka Peloponeza, proizvode se najbolje masline na svijetu – kalamata masline. Iliada za svoje proizvode bira samo masline s oznakom geografskog porijekla (PDO – Protected Designation of Origin), što je jamstvo da ćete u svakom pakiranju Iliada maslina pronaći autentične kalamata masline.

Kalamata masline su kraljice maslina, marinirane u vinskom octu i ekstra djevičanskom maslinovom ulju, bez konzervansa, karakterističnog su i bogatog okusa, ručno brane, izuzetno cijenjene među svjetskim kuharima. Sorta kalamata maslina raste jedino u Grčkoj.

Naše kalamata masline su dobitnice svjetskih nagrada, ocijenjene su najboljima od strane 150 vodećih svjetskih kuhara i 15 svjetskih kuharskih udruženja.

U ponudi imamo i zelene masline koje su također prva klasa masline, selektirana velika maslina, izrazito mesnati plod, čvrste teksture i bogatog okusa, konzervirane samo u slanoj otopini bez konzervansa.

U ponudi imamo nekoliko vrsta vrhunskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja, hladno prešanih, karakterističnih bogatih i intenzivnih okusa. Okusi i mirisi Mediterana na vašem stolu. Već mala količina daje prepoznatljiv mediteranski okus. Iliada proizvodi rezultat su moderne tehnologije, pažljivog odabira svježih namirnica te rigorozne kontrole kvalitete. Samo najbolje zaslužuje nositi robnu oznaku Iliada, o čemu svjedoči i niz nagrada i priznanja s prestižnih svjetskih natjecanja. Kod nas je maslinovo ulje dostupno cijele godine po istoj kvaliteti i povoljnoj cijeni!

ILIADA proizvodi  su višestruko nagrađivani proizvodi na svjetskoj razini, broj jedan u svijetu maslina, garantirana kvaliteta, ne sadrže konzervanse, 100 % prirodni proizvodi. 

U asortimanu imamo HoReCa i retail ponudu! Bilo da imate restoran, hotel, pizzeriu, wine bar, trgovinu, a za vaše goste i kupce birate samo najkvalitetnije proizvode – javite nam se! 

Vidimo se na sajmu!

www.finemasline.com