GAST 2024: EKOBAR DELICIJE – Vrhunski suhomesnati proizvodi od crne slavonske svinje fajferice

Na obiteljskom gospodarstvu, u malom selu blizu Đakova, krenuli smo s uzgojem crne slavonske svinje fajferice. Meso crnih svinja sadrži visok udio intramuskularne masti, te je kao takvo, idealno za proizvodnju suhomesnatih proizvoda.

Danas brojimo preko 650 fajferica koje slobodno šeću livadama i šumama bujne vegetacije koje ih okružuju, a možemo se pohvaliti i vrhunskim suhomesnatim proizvodima čija je kvaliteta prepoznata od strane velikog broja zadovoljnih kupaca.

Svoje smo delicije ove godine po prvi puta odlučili predstaviti na sajmu GAST.

Godinama poslujemo s velikim firmama koje svoje zaposlenike i poslovne partnere daruju našim posebnim paketima suhomesnatih proizvoda, a vjerujemo kako bi se naši proizvodi odlično uklopili i u priču restorana i ugostiteljskih objekata koji svojim gostima žele ponuditi užitak u vrhunskim delicijama od crne svinje.

Naši su proizvodi potpuno prirodni – bez aditiva, konzervansa, umjetnih bojila, nitrita, nitrata i soje, rađeni po tradicionalnoj slavonskoj recepturi, a sve njih imat ćete priliku degustirati na našem štandu broj 101. Osim toga, za vas smo pripremili posebnu prezentaciju našeg kralja među proizvodima – pršuta, kojeg ćemo rezati na našem posebno dizajniranom stalku za rezenje pršuta.

 Naravno, sve posjetitelje očekuju i posebni sajamski popusti, vidimo se!

www.ekobar.hr