GAST 2024: Baby beef – Hrvatska junetina za vrhunski gastronomski doživljaj

Udruga za tov i uzgoj junadi „Baby beef“ najveća je i najstarija udruga tovljača junadi u Republici Hrvatskoj. Osnovana je 13. 06. 2000. godine, a tradicija uzgoja kvalitetne junetine koju nastavlja ova Udruga seže još dublje u prošlost. Udruga Baby Beef trenutno okuplja oko 300 članova velikih i malih tovljača junadi.

Meso pod brandom Hrvatska junetina Udruge Baby Beef od poznatog je proizvođača, sočno, svježe, iznimno ukusno i iznimne intramuskularne zamašćenosti. Brand je nastao jer želimo naše hrvatsko, kvalitetno meso jasno i vidljivo odvojiti od mesa kojim se ne zna kvaliteta, porijeklo, ni starost.

Tu domaću mladu junetinu hrani hrvatski farmer hranom uzgojenom na hrvatskim poljima. Vrhunski okus i visoka kvaliteta mesa dobivena je zbog načina ishrane koja je bogata kukuruzom koji utječe na intramuskularnu zamašćenost zbog koje meso ima poseban slador, mekoću i ljepšu boju.

Ove godine možete nas pronaći na sajmu GAST 2024. u partnerstvu s Robin trgovinama. Robin d.o.o. je obiteljsko poduzeće iz Križevaca osnovano 2000. godine, s bogatom trgovačkom tradicijom još od 1988. godine. Temeljne djelatnosti poduzeća su maloprodaja i pekarstvo. Više od pedeset Robin trgovina nalaze se u Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj, Međimurskoj, Zagrebačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te Robin pekara u Križevcima.

Dođite i probajte ukusne zalogaje dry edge komada junetine te toplih pekarskih proizvoda Robin trgovina.

www.baby-beef.hr 

www.robin.hr/marketi