GAST 2024: Aviko – najveći europski dobavljač proizvoda od krumpira u HORECA segmentu

Aviko su u Nizozemskoj 1962. godine osnovala 32 uzgajivača krumpira i od tada se razvio u pravog globalnog igrača. Danas smo najveći europski dobavljač proizvoda od krumpira u HORECA segmentu  i jedan od 5 najvećih proizvođača u svijetu. Od 2002. godine također smo dio Royal Cosun grupacije, moćne poljoprivredne zadruge. Aviko obrađuje preko 2 milijuna tona krumpira godišnje.

Prisutni smo u više od 110 zemalja širom svijeta, s ukupnim asortimanom od preko 100 različitih prehrambenih proizvoda: krumpira i drugih.

Razumijevanje potreba i očekivanja naših kupaca temelj je našeg svakodnevnog poslovanja – stoga smo u mogućnosti pružiti ne samo proizvode, već i spremna rješenja koja će pomoći stručnjacima za posluživanje hrane u rastu njihovog poslovanja.

Na GAST 2024 predstavljamo naš širok portfelj prehrambenih proizvoda za posluživanje, uključujući pomfrit, rezane specijalitete, grickalice i gratine. Posjetitelji imaju priliku kušati naše proizvode kao što su Super Crunch, Churros, Gratine i inovativni asortiman biljnih grickalica pod nazivom Green Delight sa “sirom” na bazi krumpira.

Za više informacija posjetite našu web stranicu: www.avikofoodservice.com ili preuzmite našu aplikaciju AvikoPRO (dostupno besplatno u Google Playu i App Storeu).