GAST 2024: Automatic Servis uz najjača imena iz svojeg portfolia

Automatic Servis prisutan je na tržištu još od 1997. godine. Naša priča započela je partnerstvom s istoimenom talijanskom tvrtkom koja je bila pionir u vending punktovima za kavu i snack u Italiji, stvarajući prepoznatljivost kroz 50 godina iskustva. Prvi aparati su postavljeni u istarskim gradovima, a od 2002. godine širimo se i prema Rijeci, Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru i Dubrovniku.

Napredak nije stao na granicama Hrvatske. Širimo se i izvan nje, dosežući BIH i Srbiju. Kroz godine, Automatic Servis je postao sinonim za kvalitetu i lider na tržištu samouslužnih aparata, s preko 3,5 tisuće vending točaka diljem regije.

Na Sajmu Gast predstavljamo našu najnoviju ponudu. Uz WMF aparate namijenjene Horeca segmentu, JURA aparate za urede i domaćinstva i QUIX samouslužne vending automate, objedinili smo najjača imena iz našeg portfolia.

Predstavit ćemo vam inovativni WMF espresso, novi model FAS samouslužnog automata za hranu i pekarske proizvode te novi model samouslužnog automata za tople napitke, Bianchi Agily. Također, na sajmu ćete imati priliku istražiti nove modele u profesionalnom uredskom segmentu: Jura X10 i Giga W10.

Kroz godine smo rasli, učili i prilagođavali se tržištu kako bismo vam pružili najbolje, a sada vam to i predstavljamo. Automatic Servis ostaje vaš pouzdan partner za kvalitetu i inovaciju.