GAST 2024: Aspira – Cooking Show u petak i subotu

Veleučilište Aspira osnovano je 2008. godine te od tada kreira bolje društvo obrazovanjem mladih željnih znanja, novih iskustava i razvoja vlastite karijere. Na ovogodišnjem sajmu GAST 2024 prezentirat će se sa dva Cooking Showa, u petak i subotu tijekom jutarnjih sati.

Cilj Veleučilišta Aspira je osigurati praktično znanje za svakoga studenta već od prve godine, a povezivanje s akterima na tržištu znatno olakšava zapošljavanje po završetku studija. Kako bi se zadovoljili najviši standardi kvalitete Aspira okuplja najbolje predavače s pregršt iskustva u realnom sektoru.

Uz sve ono što studenti imaju priliku iskusiti na nastavi i praksi, važan dio školovanja je i  mogućnost studentske mobilnosti u Europi u sklopu Erasmus programa. Aspira se među svim visokoobrazovnim ustanovama ističe brojem studenata koji odlaze na studentske mobilnosti pa vjerujemo kako će svatko pronaći barem nešto za sebe i iskusiti čari studentskog putovanja ili studiranja u nekom od gradova Europe.

Studijski smjer: Gastronomija

Hrvatska uspješno gradi poziciju jedne od rastućih mediteranskih ”gourmet destinacija”, a taj rast i razvoj temelji se na bogatoj gastro-enološkoj tradiciji te raznolikoj ponudi ugostiteljskih objekata. Kako bi se gastro-enološki proizvod mogao razvijati potrebno je imati kvalitetne kadrove koji su educirani za kreiranje vrhunskog proizvoda te koji idu u korak sa suvremenim trendovima. Međunarodni studijski smjer „Gastronomija“ na Veleučilištu Aspira stvara upravo takav, kvalitetan kadar te kao jedina takva visokoobrazovna institucija potiče studente da budu nositelji razvoja hrvatske gastronomije. Aspira nudi i brojne stipendije koje će vaše studiranje učiniti jednostavnijim i omogućiti vam najbolje obrazovanje uz najbolju praksu po cijeloj Europi.

Osim studiranja na Veleučilištu Aspiri, možete pronaći i zanimljive edukativne Masterclass radionice te širok spektar programa osposobljavnja u sklopu cjeloživotnog obrazovanja.

https://www.aspira.hr/