GAST 2024: ID Shop – Napredni sustavi za osiguranje tehničke sigurnosti

U ID shopu bavimo se naprednim sustavima za osiguranje tehničke sigurnosti – kontrola pristupa, pametnog zaključavanja, brzi prijelazi i ticketing sustavi za kontrolirane prelaske u zabranjena područja te ostalim sustavima koji povećavaju razinu sigurnosti i automatizacije u vašoj organizaciji.

Inovacije na ovom polju postoje stalno, a mi ih želimo što prije predstaviti našim kupcima. Na sajmu GAST 2024 predstavljamo pametne brave za garderobne sustave, kontrolu pristupa smještajnim kapacitetima, speed gate ulaze u kontrolirane prostore (speed gate). Svima je zajednička raznolika funkcionalnost koja se prilagođava pojedinom projektu, a pritom se te funkcionalnosti neprestano razvijaju.

Osim toga, na sajmovima GAST predstavljamo i naš klasik – Edikio rješenje za ispis plastičnih kartica za označavanje hrane u hotelskim samoposlužnim bifeima ili za catering, slastičarne, pekare…

Cominfo speed gate prolaz za automatiziranu kontrolu karata (npr. na ulazima u bazene, wellness ili turističke objekte) i Gantner pametne brave za sustave garderobnih ormarića.

Svaki potencijalni projekt u potpunosti je personaliziran i prilagođen potrebama naručitelja. U slučaju realizacije projekata svakako dogovaramo određeni sajamski popust, zavisi o čemu se radi.

U protekloj godini realizirali smo dosta zanimljivih većih projekata iz navedenih područja, kako u Sloveniji tako i u Hrvatskoj, a širimo se i drugdje u jadranskoj regiji, što pokazuje da dobro radimo i da smo pouzdan partner, a tu se želimo širiti i u budućnosti.