(GAST 2022) Samsara – prepoznatljivi brend u prodaji prehrambenih proizvoda

Trgovačko društvo SAMSARA d.o.o. djeluje na tržištu već dugi niz godina, točnije od 1995. godine. Temeljna djelatnost društva prema NKD-u je 10.20 – Prerada i konzerviranje riba, rakova i školjki.

Administrativno sjedište društva je na adresi Ulica Kneza Domagoja 41, Podstrana, međutim glavni dio operativnog poslovanja se obavlja u poslovnim prostorijama i glavnom skladištu društva u Stobreču (TTTS).

Tijekom 2019. društvo je završilo ulaganje u izgradnju pogona za preradu proizvoda ribarstva u proizvodno – poslovnoj zoni Čaporice, općina Trilj, Splitsko dalmatinska županija, sufinancirano sredstvima u okviru Mjere IV.4 „Prerada proizvoda od ribarstva i akvakulture“ za razdoblje 2017- 2020.

Tvrtka je u 2019. i 2020. godini zapošljavala preko 50 zaposlenika koji su obavljali djelatnost prodaje putem više prodajnih centara i na više lokacija: Split, Zagreb, Šibenik  i Dubrovnik.

Glavni kupci su uglavnom poslovni subjekti povezani s turizmom, kao što su hoteli i restorani i ostali slični objekti.

Glavni proizvodi društva su:

  • ribe, rakovi, i mekušci
  • mlijeko, jaja i mliječni proizvodi
  • meso i mesne prerađevine
  • povrće, voće i prerađevine
  • ulje, masnoće i ocat
  • ostalo

Ono što je jako bitno je da se društvo svojim dosadašnjim poslovanjem iskazalo visokom kvalitetom usluga i proizvoda koje bi pružalo svojim kupcima, te se tako plasiralo na tržištu kao visoko prepoznatljivi brend u prodaji ovakvog tipa proizvoda i usluga.