GAST 2022: Panel “Dvije, tri o kavi…”

“Dvije, tri o kavi” naziv je panela koji će se održati u sklopu 26. međunarodnog sajma GAST 2022, u petak, 18. ožujka, u Spaladium areni.

O čarima i tajnama dobre epresso kave, napitka koji je osvojio cijeli svijet, govorit će panelisti Dušan Kerić, Ana Pipunić i Toni Ivica. Organizator panela je izlagač na sajmu GAST PPD – illy.

Dobar espresso najintenzivnije ističe okus i aromu kave, a bez dobre kave nema ni dobrog espressa.  Priprema espressa je uistinu pravo umijeće. Nastao je, prije svega, zbog potrebe ugostitelja da se kava što brže pripremi. No, uz brzinu, naglasak je i na kvaliteti samog napitka. illy je sve to objedinio u neodoljiv okus i miris prave kave te je postao sinonim za najukusniju kavu zbog svoje jedinstvene mješavine od 9 različitih zrna najkvalitetnije Arabica kave uzgojene na plantažama diljem svijeta. Istančana nepca istinskih kavopija prepoznaju ovu kavu po aromama gorčine, kiseline, slatkoće, tijela, čokolade, karamele, tostiranog kruha te cvjetnih i voćnih nota.