GAST 2022: Hotel Ora – službeni hotel sajma!

Hotel Ora je novoizgrađeni hotel sa 24 moderno i luksuzno uređene dvokrevetne sobe, kategorije 4 zvjezdice. Nalazimo se na adresi Poljička cesta 26E u Splitu te smo od centra grada, Dioklecijanove Palače i te glavne gradske šetnice Rive udaljeni 2,3 kilometara dok smo od najbliže plaže Trstenik udaljeni 5 minuta lagane šetnje.

Hotel nudi prostrane, klimatizarine sobe suvremenog interijera, opremljene bračnim ili razdvojenim ležajevima, tuševima ili kadama, mini barom, LED Televizijom sa domaćim i stranim satelitskim programima te bežičnim pristupom Internetu (Wi-Fi).

Smještajne jedinice raspoređenu su na dva kata i povezane su liftom sa prizemljem i garažom u kojoj su osigurana parking mjesta za goste hotela.

U prizemlju hotela se nalazi recepcija,  restoran u kojem se od 7.00 do 10.30 h služi doručak te caffe bar u predvorju sa pripadajućom vanjskom terasom,koji su svojim ugodnim ambijentom idealni za boravak i opuštanje. 

Za potrebe poslovnih sastanaka, konferencija, seminara te različitih drugih manifestacija osigurana je konferencijska dvorana koja se nalazi u prizemlju hotela, kapaciteta do 50 osoba.

Od ostalih sadržaja izdvajamo fitness dvoranu gdje u klimatiziranom ambijentu te opremljenu suvremenim spravama za tjelovježbu i audio vizualnom opremom naši gosti mogu provesti vrijeme vježbajući.

Osoblje hotela Vam je na usluzi 24 sata dnevno kako bi vaš boravak u hotelu učinili što ugodnijim.

Dobrodošli!

Više na: https://www.hotel-ora.hr/