Gast 2020: Iskrena vina Matković, osim nagrađenih kvalitetnih kapljica na Dionizijani, međunarodno priznata i za originalni dizajn!

Iskrena vina Matković iz Orahovice ne samo da su se etablirala na domaćem, već osvajaju i strana tržišta. Na ovogodišnjoj jubilarnoj 25. Dionizijani, u kategoriji crnih vina, njihov Cabernet Franc i Frankovka ponijele su srebrne medalje. No, nisu samo kvalitetne vinske kapljice ono što ova vina čine tako posebnim.

Naime, ambalaža i zanimljive poruke s etiketa crnih vina, nešto su po čemu su Iskrena vina Matković prepoznatljiva ne samo u Hrvatskoj, već i izvan njenih granica. Stoga ne čudi što je njihov hrabri, jedinstveni i originalni dizajn etiketa i pakiranja vinskih boca privukao pažnju i struke te su Iskrena vina Matković izabrana među 200 najboljih ambalaža na svijetu za 2017/2018 posebnog packaging izdanja legendarnog Lürzer’s Archive magazina!

Uspjeh je još veći što njihova etiketa krasi i naslovnicu tog magazina.

Treći svezak Lürzer’s Archive magazina je na 264 stranice ilustriran najboljim dizajnerskim rješenjima za ambalaže iz 36 zemalja kroz prethodne dvije godine.

Iskrena vina Matković