GAST 2019: ZIP trgovina – kvaliteta, uslužnost, inovativnost i razumijevanje potreba kupaca

Naša tvrtka s preko 20 godina iskustva u prodaji svoju težnju za savršenstvom pretvorila je u pravu misiju ponude vrhunskih proizvoda i usluge svim našim partnerima. S obzirom da živimo u turističkoj zemlji s jakom orijentiranošću na ugostiteljstvo, potražnja za proizvodima koji se razlikuju od standardne HoReCa ponude je sve veća i zbog toga veliku važnost pridodajemo istraživanju tržišta i pronalaženju najboljih proizvoda.

Ponuda nam se sastoji od proizvoda namijenjenih pripremi i posluživanju jela i pića, kao i od dekorativnih predmeta za uređenje prestižnih ambijenata. Proizvodima modernog i atraktivnog dizajna izrađenih od najkvalitetnijih materijala te profesionalnom uslugom pružamo najbolju vrijednost za uložen novac. Prilagođavamo se individualnim zahtjevima naših klijenata s puno pažnje te ih rješavamo na brz i efikasan način. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, inovativnost i razumijevanje potreba naših kupaca.

Uz postojeći asortiman predstavljamo novi brand na našem tržištu – Dibbern – prestižnog njemačkog proizvođača porculana koji kombinira tradicionalne umjetnosti i obrt sa estetskom jednostavnošću. Dibbern fine bone chine porculan ispunjava najviše standarde kvalitete i dizajna i prisutan je u najprestižnijim hotelima na svijetu; Tokyo – Bulgari Hotels and Resorts; Paris – Céline; Monte Carlo – Monte Carlo Beach Hotel; Abu Dhabi – Rosewood Hotel and Resort….

Signoria Firenze

Pored sitnog inventara našu ponudu smo proširili i suradnjom sa Signoria Firenze, tvrtkom osnovanom 1930. godine specijaliziranom za proizvodnju najfinijeg posteljnog rublja kojima snove pretvara u stvarnost. Bilo da se radi o butik hotelu ili luksuznom odmaralištu, Signora pruža vrhunski luksuz i jedinstvenu udobnost prepoznatljivu po mekoći i svilenkastom dodiru tkanina. Kombinacijom modernog dizajna i tradicije postiže se luksuzan izgled što svakog gosta čini posebnim.

ZIP trgovina