GAST 2019, Stanić

GAST 2019: STANIĆ – lider u distribuciji prehrambenih proizvoda na cijelom hrvatskom tržištu

25 godina uspješne distribucije kvalitete

Kompanija Stanić vodeći je distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda (Zott, Mondelez, Bayernland, Bonduelle, Lutosa, Algida, Mars i dr.) prisutan na tržištu Hrvatske sada već 25 godina. Lidersku poziciju kompanija Stanić izgradila je prije svega kontinuiranim ulaganjima u razvoj distribucijske mreže kroz regionalne centre smještene u najvećim gradovima Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek), stalnom edukacijom zaposlenika, praćenjem najmodernijih organizacijskih procesa te poštujući visoke standarde poslovanja.

Stalnim praćenjem potreba tržišta, kontinuirano prilagođavamo i usavršavamo logističku mrežu, maksimalnom optimizacijom resursa na tuzemnom i inozemnom tržištu, te kvalitetnom suradnjom sa dugogodišnjim dobavljačima razvijamo i makrodistribuciju na području zemalja zapadne Europe. Posebno želimo istaknuti da posjedujemo IFS Logistics i ISO9001 certifikat.

Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda i kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom, glavne odrednice poslovanja su razvoj HoReCa asortimana i prodaje, vlastiti pogoni za proizvodnju i pakiranja hrane, te vlastiti maloprodajni lanac Diskont Stanić. Diskont Stanić broji 40 maloprodaja širom Hrvatske.

HoReCa kanalu prodaje posvećuje se posebna pažnja s obzirom da živimo u turističkoj zemlji s jakom orijentiranošću na ugostiteljstvo i gdje naši HoReCa kupci imaju svoje regionalne specifičnosti i sezonske različitosti. Naša misija su stalna nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu našim partnerima u svim kanalima prodaje, posebice u HoReCa kanalu, ostvarujući zadane ciljeve svih naših brandova. Od ključne važnosti za uspjeh je jaka distribucijska podrška koja će osobito za vrijeme sezone intenzivno pokriti sva turistička središta. Hrvatsko tržište pruža velike mogućnosti i izazove i pred nas postavlja zadatak praćenja trendova u konzumaciji hrane na susjednim tržištima s ciljem implementacije najboljeg na naše, omogućavajući na taj način visoku kvalitetu proizvoda i konkurentne cijene.

Asortiman kompanije sastoji se od preko 1500 proizvoda, a kroz neprestano nadopunjavanje asortimana nastojimo zadovoljiti potrebe kupaca postižući maksimalnu kvalitetu prema njihovim željama. U ponudi su mesni, mliječni, smrznuti i ostali asortiman.

Vjerujemo da je samo najbolje dovoljno dobro!

www.stanic.hr