GAST 2019, Monin, PPD Croatia

GAST 2019: MONIN na sajmu GAST u Splitu

Drugu godinu zaredom, PPD Croatia d.o.o. od 27.02. – 02.03. predstavlja MONIN asortiman na sajmu GAST, u splitskoj Spaladium Areni. Budući da obiteljska tvrtka postoji od 1912. godine, MONIN je danas pouzdan partner i prvi izbor za profesionalce u više od 150 zemalja. MONIN asortiman uključuje sirupe, piree, preljeve, koncentrate, frapee, likere i smoothije. Dostupni su u više od 150 okusa u devetnaest različitih formata.

Ove godine za vas ćemo istaknuti nove proizvode – MONIN Tea syrups, izuzetno zanimljive sirupe koji dolaze u čak 4 okusa: limun, breskva, malina te zeleni čaj. Koristeći kvalitetne izvore zelenog i crnog čaja, ovaj asortiman donosi aromatične okuse prirodnog porijekla. Bez pulpe i sa 40% koncentriranog soka iz najfinije limete, MONIN Lime Rantcho će pružiti osvježavajući okus limete različitim koktelima kao što su tradicionalni gin & tonic, margarita, caïpirinhas i mojito. MONIN Lemon Rantcho je koncentrat bez šećera, bez pulpe i napravljen od 50% soka najfinijeg Sicilijanskog limuna. MONIN Lemon Rantcho omogućuje stvaranje beskonačnih aplikacija, od klasičnog daiquirija do voćnog puncha; uključujući i kulinarske primjene.

MONIN Sweetener Sugar Free je višefunkcionalan i idealan u različitim toplim (cappuccino, caffe Latte, topla čokolada) i hladnim (ledeni čaj, milkshake, kokteli) aplikacijama.

MONIN L’Artiste idealno je rješenje dizajnirano za latte art te se može koristiti u kulinarske svrhe.

Visoka kvaliteta, učinkovitost i jednostavnost upotrebe glavne su prednosti novog programa. Dolazi u dva okusa: kakao i karamela, a uz njega s lakoćom možete izvesti i najvještije latte kreacije.

Web stranice: https://www.facebook.com/monincroatia/

https://www.instagram.com/monin.croatia/