Ledo, GAST 2019

GAST 2019: LEDO – sinonim za užitak sa 60-godišnjom tradicijom

Inovativan pristup, jedinstven spoj tradicije i moderne tehnologije te kvalitetne sirovine temelji su na kojima Ledo, vodeći hrvatski i regionalni proizvođač industrijskog sladoleda te najveći distributer smrznute hrane, već 60 godina gradi svoj uspjeh.

Širok asortiman Ledo proizvoda – sladoledi, smrznuto voće i povrće, smrznuta riba, tijesta, gotova jela i meso redovito se nadopunjuju novim proizvodima koji odgovaraju visokim zahtjevima potrošača. Ledo je tako danas jedan od najdugovječnijih i omiljenih brandova koji kontinuirano ulaže u razvoj proizvoda te svake godine predstavlja brojne novitete temeljene na inovacijama.

Inovativni sladoledi

Zahvaljujući raznim impulsnim i obiteljskim sladoledima, Ledo je postao sinonim za užitak. Jedan od kultnih sladoleda svakako je King koji nosi kultni status i više od dvadeset godina predstavlja posebnu poslasticu. Ove godine Ledo na tržište donosi novi sladoled King Temptation. Riječ je o sladoledu okusa bijele kreme s jezercem okusa mliječne karamele te s preljevom okusa vafla, preljevom okusa mliječne čokolade i s posipom od komadića lješnjaka. Ledo redovito osvaja i nagrade za najinovativnije sladolede i najbolja tehnička rješenja. Upravo se zbog kontinuiranog ulaganja u usavršavanje proizvodnih procesa, Ledo našao u odabranom društvu tvrtki s UTZ certifikatom koji podržava najveći program za održivi uzgoj kakaa u svijetu.

Širina ribljeg asortimana i dostupnost cijele godine

Posebna tehnologija brzog smrzavanja Ledo ribe jamči izvornu kvalitetu, ali i dostupnost kvalitetne namirnice tijekom cijele godine te duži vremenski period pohrane i čuvanja u odnosu na svježu ribu. Porijeklom iz divljeg ulova, Ledo riba koja dolazi u praktičnom pakiranju obiluje esencijalnim omega-3 masnim kiselinama. Osim toga, omogućuje jednostavnu pripremu koja štedi vrijeme.

Brzina i jednostavnost pripreme

Postupkom svježeg zamrzavanja, Ledo povrće i voće u sebi zadržava sve prisutne vitamine i minerale. Ledo tako nudi velik asortiman baznog povrća, mješavina i krumpira vrhunske kvalitete u finalnom stupnju obrade, a koje je dostupno tijekom cijele godine. Tako se vrlo jednostavno i uz uštedu vremena mogu pripremiti različita ukusna jela.

Slatko za kraj

Uz Ledo tijesta domaće proizvodnje i izvorne kvalitete mogu se pripremiti razna slana i slatka jela. Ledo slatki proizvod tradicionalne i gotovo pola stoljeća stare recepture uvijek su lako dostupni. Također, Ledo nudi i inovativne okuse jedinstvenih receptura pa se tako iz bogate ponude svakako ističu Ledo okruglice.

http://www.ledo.hr/hr