• hr
Lareto food, GAST 2019

GAST 2019: Lareto food i Pizza Premium Brands – Sve za najbolju pizzu!

Lareto food i Pizza Premium Brands nakon duge i uspješne suradnje na području vrhunske opreme, materijala i savjetovanja u Pizza Premium segmentu predstavljaju na Sajmu u Splitu čitav niz zanimljivosti iz svijeta pizze.

Centralni događaj će biti rad na krušnoj peći napolitanskog tipa napuljskog proizvođača Forni Graziosi i prezentacija izrade napolitanske pizze, od miješanja tijesta u miješalicama tvrtke Mecnosud  s premium brašnom Molino Scoppettuolo, pa do same izrade i pečenja pizze Napoletane sa mozzarellom ugledne tvrtke Sabelli koja je dobila nagradu za najbolju komercijalnu mozzarella u Italiji.  Na našem izložbenom štandu će biti prikazan praktičan rad na  izložena tri sistema miješanja našeg ponosnog partnera tvrtke Mecnosud.

Prezenteri su, između ostalih, i dva svjetska prvaka u izradi napolitanske pizze, a  performans iznenađenja će predvoditi troje djece sa izuzetnim vještinama u atraktivnoj natjecateljskoj disciplini Pizza Acrobatica.

Na Sajmu ćemo također imati radionice, edukacije i prezentacije u organizaciji Hrvatske udruge pizzaola.

Osim što ćete moći pogledati što je novo u svijetu pizza, moći ćete aktivno sudjelovati u njenoj izradi.

Naravno, osim navedenog na Sajmu ćete moći dobiti uvid u sve moguće detalje u vezi pizze, kao i dogovoriti dobavu opreme I materijala za Vašu pizzeriju. Dostavu vršimo po cijeloj Hrvatskoj, a također i po otocima.

Uz nas možete mirno raditi svoje pizze, jer pouzdanost je naša obaveza!

Lareto food – https://laretofood.hr/

Pizza Premium Brands – https://www.facebook.com/pizzapremiumbrands/?ref=br_rs