In Vidico, GAST 2019

GAST 2019: IN-VINDICO – najkvalitetnija pića renomiranih svjetskih proizvođača

In-Vindico d.o.o. je uvoznik i distributer alkoholnih i bezalkoholnih pića na području Hrvatske. Dugogodišnjim radom i iskustvom stvorena je široka paleta proizvoda iznimne kvalitete. Predstavljamo Vam proizvode iz cijelog svijeta, od SAD-a i Japana do Indije, Australije i Južne Afrike.

Pronađite kvalitetna pića renomiranih proizvođača u našoj bogatoj ponudi u kojoj nudimo odabrane i raznolike vrste vina, šampanjaca i pjenušaca, pive, jakih alkoholnih pića pa sve do mineralne vode, tonika i pića za najmlađe. Posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti pića, tako da u našem asortimanu možete pronaći vrhunske i premium proizvode.

Posebno smo ponosni na ponudu: Gina, Whiskya, Konjaka, Vodke, Ruma, Amara te Bittera, Sirupa i Likera.

Veliki naglasak stavljamo na samu edukaciju i prezentaciju pića gdje će naš ambasador i vrhunski barmen Ivan Mlivić pokazati koji nas to trendovi očekuju ove godine. Svi posjetitelji našeg štanda moći će uživati u pripremljenim pićima na moderan način te se informirati o proizvodima koje nudimo.

Također pozivamo sve barmene i ugostitelje da nas posjete i pogledaju na koje to načine mogu impresionirati svoje kupce i time podignuti kvalitetu svoje ponude na još višu razinu.

Tijekom cijelog trajanja sajma znanje će Vam prenositi i globalni brand ambasadori brendova Vedrenne i Don Q. Pozivamo sve da posjete naš štand gdje će Alexx Mouzouris i Tristan Simon pripremati koktele i dijeliti svoje know how tehnike s Vama!

Nadamo se da ćete nas posjetiti u što većem broju jer smo pripremili brojne pogodnosti za posjetitelje. Veselimo se druženju, sklapanju novih poslovnih suradnji i vidimo se na GAST-u!

www.in-vindico.eu