• hr
Ekos pekarnica, GAST 2019

GAST 2019: Ekos Pekarnica predstavlja novitete iz svog bogatog asortimana

Ekos Pekarnica d.o.o., jedno od poduzeća Ekos Holdinga, na sajmu GAST 2019 predstavit će se sa proizvodima iz svoje standardne ponude, ali i novitetom u slastičarskoj ponudi.

Ekos Pekarnica d.o.o. iz Varaždina  bavi se proizvodnjom duboko smrznutih i svježih pekarskih i slastičarskih proizvoda te prodajom istih putem vlastite maloprodaje, uz suradnju sa svim većim retail i hotelskim kućama.

U svom asortimanu imaju mnoštvo svježih i dubokosmrznutih polupečenih standardnih i specijalnih vrsta kruha i peciva. Uz to, specijalizirani su za proizvodnju HoReCa tabli kolača koje dolaze u dubokosmrzntuom stanju te mogu biti narezane na različite vrste rezanja sukladno željama kupaca. Pored navedenog imaju i bezglutenski asortiman koji se proizvodi u izdvojenom proizvodnom pogonu kako bi se spriječila mogućnost kontakta s namirnicama koje sadrže gluten.

Na sajmu GAST, održanom u Splitu krajem veljače i početkom ožujka ove godine, predstaviti će su jedan od noviteta u njihovoj slastičarskoj ponudi, low carb kolače i torte sa smanjenim udjelom šećera.