GAST 2018, Žuvela

GAST 2018: Žuvela – Od mora do stola – otkup,prodaja-izvoz svježe i smrznute ribe

Žuvela je tvrtka specijalizirana za otkup i prodaju – izvoz svježe i smrznute ribe. Naš cilj je doprema najsvježijih i najkvalitetnijih proizvoda iz mora u najkraćem roku pritom poštivajuči sve norme kvalitete!
Tvrtka Žuvela d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1992 godine. Od samih početaka osnovna djelatnost tvrtke je otkup i prodaja – izvoz svježe bijele ribe. Nedugo nakon, pokrenuli smo konfekciranje i preradu jadranske ribe i morskih plodova da bi od 2007 godine osnovali tvrtku Žuvela – HB d.o.o. sa sjedištem u Stolcu u susjednoj Bosni i Hercegovini gdje imamo preradu i proizvodnju plave ribe uglavnom srdela i inćuna u svim oblicima (soljenje, mariniranje i smrzavanje).
Kroz svo razdoblje aktivno se bavimo veleprodajom ribe i morskih plodova za ugostiteljstvo HORECA te danas poslujemo u 9 veleprodajnih skladišta; Hvar, Dubrovnik, Makarska, Split, Šibenik, Zadar, Rijeka, Zagreb i Istra. Od tada do danas, naše poslovanje i djelatnosti su se u mnogočemu uvećale međutim naš cilj je ostao isti: Doprema najsvježijih i najkvalitetnijih proizvoda iz mora u najkraćem roku pritom poštivajuči sve norme kvalitete. Ukratko se može sročiti u našem sloganu „od mora do stola“ Da bi u tome uspjeli imamo vlastiti vozni park sa 50 tak vozila.
Nadalje naša vizija je biti jedna od vodećih tvrtki u ribarskoj i riboprerađivačkoj industriji te pritom postavljati nove standarde u rokovima isporuke, kontroli kvalitete i fleksibilnosti naspram svakog pojedinačnog kupca. Svojim dobavljačima želimo nastaviti biti ozbiljni, odgovorni i pouzdan partner. Trenutno zapošljavamo 70tak djelatnika u Republici Hrvatskoj te još 50 tak u našoj sestrinskoj tvrtci Žuvela – HB d.o.o. u Stolcu. Naši zaposlenici uvelike doprinose našem razvoju.

Kontakt
info@zuvela.hr
Ul. uvala Vira, 21450 Hvar
+385 21 741 395
+385 21 741 342

Sa zadovoljstvom javljamo kako Žuvela ima novu, modernu i informativnu stranicu na kojoj možete dobiti sve informacije o našoj ponudi i radnom vremenu, a u sklopu koje ćemo vas redovito obavještavati o novostima u našoj ponudi i uslugama te akcijama.
www.zuvela.hr