GAST 2018, Vino.like

GAST 2018: Vino.like – čudesni svijet crnih i bijelih vina

Stručni dvojac iz agencije Vino.like uvest će Vas u zanimljiv svijet vina!

Počevši prije nekoliko godina s uslugama vinskog konzaltinga, edukacijama djelatnika ugostiteljskih objekata, turističkih vodiča, osoblja na jahtama, izradama vinskih karata, degustacijama vina te promidžbama malih vinara, Vino.like je  ulaskom u zastupanje i distribuciju vina zaokružio svoju poslovnu ponudu.

Pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga klijentima, dobavljačima i suradnicima njihov je imperativ, a ispunjavanje klijentovih očekivanja kroz međusobno povjerenje, otvorenu komunikaciju i profitabilnost opravdani su razlozi za suradnju.

Gaje posebnu strast prema autohtonim sortama Dalmacije, ali i čitave Hrvatske. Želja i cilj im je promoviranje i predstavljanje obiteljskih vinarija koje nude vina vrhunske kvalitete. Svaka čaša priča nevjerojatnu priču, spoj je to teškog rada, ljubavi prema zemlji i vinovoj lozi, a Vino.like je na dobrom putu da postane njihov čuvar i pripovjedač.

Svojom ponudom agencija Vino.like zadovoljava visoke standarde kvalitetnog i modernog ugostiteljstva, ne zanemarujući tradiciju.

www.vinolike.com