GAST 2018: Tvrtka Dominus Pro Domo vodeći distributer proizvoda od maslinovog drva

Tvrtka Dominus Pro Domo vodeći distributer proizvoda od maslinovog drva na području šire regije, svojim proizvodima će nam se predstaviti na ovogodišnjem Sajmu Gast 018

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijeg maslinovog drva i pogodni su za svakodnevnu uporabu, kako za kućanstvo, tako i za ugostiteljstvo. Zbog svog plemenitog i dekorativnog izgleda savršeno se uklapaju u različite ambijente stanova, kuća, vikendica i apartmana, a posebno su prikladni kao lijep i vrijedan poklon za sve prigode.
Naročito smo ponosni na našu “Legendu o hrvatskom grbu”, šahovsku garnituru koja predstavlja djelić naše povijesti prepričan kroz ovu drevnu igru. Ovaj jedinstveni i unikatni proizvod, umjetničke vrijednosti (po ideji Ivana Brekala, rad akademskog kipara Mira Župe), također je prikladan za darivanje, kao vrijedan i ekskluzivan poklon za posebne prilike.
Naš poslovni moto je inovativnost i kvaliteta uz najpovoljniju cijenu te se radujemo što ćemo na ovogodišnjem sajmu, našim partnerima, kao i posjetiteljima sajma, prezentirati najnovije proizvode iz našeg asortimana.