GAST 2018, Remontni centar Eraković

GAST 2018: Remontni centar Eraković-naš cilj – zadovoljna lica krajnjih korisnika

Tvrtka Remontni centar Eraković je osnovana 17.05.2016. godine i od samih početaka se trudila i još uvijek trudi i radi po tom principu, da jedini kriterij njenog poslovanja budu zadovoljna lica krajnjih korisnika.

Shodno tome i uz prethodno iskustvo njenih zaposlenih u struci, konstantno se radi na usavršavanju, doškolovavanju i specijalizacijama njenih zaposlenih kao i spremnosti za izlazak u susret prema krajnjim korisnicima, bilo informacijom tehničke prirode, bilo cijenovne ili nekakve treće opcije.

Na bilo koju vrstu popravka koja se obavi od strane naših zaposlenih, dobija se određeni vid garancije, u ovisnosti od tipa motora, vozila ili stroja, po čemu smo apsolutno jedinstveni u čitavoj regiji.

sajamski popust na tri Karcher stroja HD 5/15 C Plus, K5 Full Control i WD 5,za ostale tri stavke nemamo ništa novo,nemamo poklona,nemamo novosti i svijetskih premijera. Inovacije su: EASY!Force, EASY!Lock, Adapteri za visokotlačne pištolje i crijeva.

EASY!Force – nikada dosad niste lakše rukovali visokim tlakom! Pomoću novoga EASY!Force visokotlačnog pištolja koristit ćete se snagom visokog tlaka jednostavno poput igre.

EASY!Lock – pomoću inovativnih, patentiranih EASY!Lock brzopoteznih spojnica u hipu ćete mijenjati nastavke na Vašem Karcher visokotlačnom čistaču koji radi na hladnu ili vruću vodu. Nevjerovatnih 5 puta brže u usporedbi s uobičajenim vijčanim spojevima.

Adapteri za visokotlačne pištolje i crijeva – naravno da i Vi svoj dosadašnji visokotlačni čistač marke Karcher možete naknadno opremiti novim adapterom. Razvili smo 8 različitih adaptera za najrazličitija sučelja.

POPUSTI: 1. HD 5/15 C plus – standardna cijena: 4.250,00 kn sa PDV-om – sajamski popust 5%= 4.037,50 kn

  1. K5 Full Control – standardna cijena: 2.400,00 kn sa PDV-om – sajamski popust 5%= 2.280,00 kn
  2. WD 5 – standardna cijena: 1.130,00 kn sa PDV-om – sajamski popust 5%= 1.073,97 kn