• hr
GAST 2018, Remaris

GAST 2018: REMARIS Sustavi za ugostiteljstvo

Integrirani poslovni sustavi d.o.o.
Tvrtka Integrirani poslovni sustavi d.o.o. (IPS) je od svog osnutka 2005. godine usmjerena na rješenja koja se primjenjuju u ugostiteljskim objektima. Ispočetka je to Jukebox aplikacija, a ubrzo i blagajna za ugostitelje.

Glavne osobine naših proizvoda su primjena naprednih tehnologija, te jednostavnost instalacije i korištenja naših aplikacija.

Među rijetkim smo tvrtkama na hrvatskom tržištu koja aplikacije nudi u cloudu, što aplikaciji daje dodatnu stabilnost, ali i predstavlja ozbiljnu uštedu pri implementaciji.

Nagli širenje poslovanja dolazi 2012. godine sa fiskalizacijom u RH. Među prvima smo razvili vlastito rješenje fiskaliziranja računa, te se Remaris blagajna automatski nadograđuje putem Interneta, čime se pojednostavljuje i pojeftinjuje podrška korisnicima na naplatnim mjestima. Dokaz kvalitete aplikacije je odabir IPS-a od strane Zagrebačke pivovare d.o.o. i ROTO Dinamica za dobavljača fiskalnih blagajni prema svojim partnerima.

Proizvodi IPS-a su danas u primjeni u svim dijelovima Lijepe naše, te se zahvaljujući odnosu cijene i kvalitete širenje baze korisnika i dalje nastavlja…

Usluge
Izrada aplikacija
Spremni smo izraditi i prilagoditi poslovne aplikacije Vašem poslovanju – uz standardne module naše poslovne aplikacije svoje poslovanje možete poboljšati s modulima koji su izrađeni prema Vašim potrebama.

Edukacija
Svaka nova aplikacija u Vašem poslovanju zahtijeva edukaciju zaposlenika – mi ćemo se pobrinuti da tu promijenu napravite bez velikih troškova u najkraćem roku.

Cijenjeni posjetitelji i budući poslovni partneri ostavljanjem svojih podataka našem djelatniku ostvaruju sajamski popust 7% na tehničku opremu i 12% na naše usluge. Popust vrijedi 6 mjeseci od preuzimana Vouchera. Skidanjem mobilne aplikacije „Moja Žuja“prilkom posjeda našem štandu dobivate gratis Ožujsko pivo 0,5. Detalje možete iskomunicirati s našom hostesom na štandu.