GAST 2018, Tec7

GAST 2018: Rain technologies d.o.o.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na sajmu, gdje će TEC7 brand po drugi put biti prezentiran splitskoj javnosti. TEC7 priča započela je prije više od 20 godina ka-da je tvrtka Novatech predstavila svoj novi proizvod TEC7 na belgijskom tržištu.

Novatech se odlučio koncentrirati na proizvode visoke kvalitete za profesionalno tržište, s ciljem olakšavanja rada stručnjaka i pomaganja na profesionalni način. Stoga nastoje pružiti svojim klijentima optimalnu uslugu, zajedno s redovitim lansiranjem novih i jedinstvenih proizvoda. Korištenjem TEC7 proizvoda biti ćete korak bliže idealno obavljenom poslu, uključujući: savršeno brtvljenje, lijepljenje, montiranje, hidroizoliranje, impregniranje, čišćenje, održavanje itd.

Dođite i iskoristite 20% sajamskog popusta na sve TEC7 proizvode! Više informacija o TEC7 proizvodima možete naći na www.tec7.hr

Osim TEC7 prezentirat će se i Rainbowsystem sustav za čišćenje. Rainbow je najnapredniji certificirani sustav za čišćenje zraka i prostora.
Podne obloge. Namještaj. Čak i zrak koji udišete je čišći i zdraviji zahvaljujući Rainbowsystem inovativnoj tehnologiji i jedinstvenom prirodnom rješenju: vodi.

Više informacija o Rainbow-u na: www.rainbow.hr