GAST 2018, Print i dizajn

GAST 2018: Print i dizajn d.o.o.

Decora Print – sve o dekorativnom i promotivnom tisku te tisku t-shirta i suvenira na jednom mjestu
Decora Print je prvi regionalni sajam posvećen dekorativnom i promotivnom tisku te tisku t-shirta i suvenira u regiji, koji se u organizaciji Print Magazina, vodećeg regionalnog časopisa namijenjenog grafičkoj i s njom povezanim industrijama, održava u sklopu ovogodišnjeg sajma Gast.
Zašto Decora Print? S obzirom na to da danas gotovo da nema materijala na koji se ne može otiskivati, mogućnosti dekorativnih aplikacija, koje u ovom segmentu posebice pruža digitalni tisak su beskonačne.
Dekorativni tisak je područje koje otvara nove mogućnosti, posebice hotelijersko-turističkom i HoReCa sektoru, ali i tiskarima koji bilo da već jesu ili tek planiraju zakoračiti u ovaj, jedan od najprofitabilnijih segmenata grafičke industrije.
Na 600-tinjak kvadrata, u Spaladium Areni očekuju Vas cjelovita rješenja za industrije dekorativnog tiska, proizvodnje suvenira i tiska na t-shirt.
tehnologije: Epson, HP, OKI, Mimaki, Ricoh, Kornit, Polyprint, DCS, Epilog, Nanodiy, Brother, Roland, EkoprintaX…
repromaterijal: Forever, Avery, Mactac, Oracal, Neschen, Skyfoil….
promotivni proizvodi: Terramedia, Zona Tri, Falk&Ross…
Između ostalog, moći ćete vidjeti:
– rješenja za sublimacijski tisak, tisak tapeta, sign segment i POS program
– kreativna rješenja promotivnih materijala
– rješenja za tisak na majice i t-shirt pisače
– najnovija rješenja za tisak suvenira i općenito malih aplikacija
– rezače za tekstil, termopreše, flock i flex folije
– nove kolekcije t-shirt majica i promo tekstila…. i još puno toga!

Stoga, ukoliko radite u turizmu, vlasnik ste ili direktor hotela, dolazite iz HoReCa sekotora ili jednostavno radite u grafičkoj branši, Decora Print je pravo mjesto za Vas, mjesto novih poslovnih suradnji i izvor novih ideja!
S obzirom da će na Sajmu Decora Print biti izloženo više T-shirt pisača i malih UV flatbed pisača, nudimo Vam mogućnost da nam pošaljete svoje failove, kako bismo ih proslijedili izlagačima koji će Vam u Splitu moći odraditi ispis na licu mjesta te ćete na taj način moći usporediti razne vrste ispisa.
Za sve informacije i rezervacije obratite nam se putem e-maila info@print-magazin.hr
Također ističemo da Print Magazin organizira besplatnu autobusnu liniju iz Zagreba, a sve informacije možete pronaći na www.print-magazin.eu/konferencija-dekora-print-interijeri-eksterijeri/