GAST 2018, Prima Commerce namještaj

GAST 2018: PRIMA – Od ideje do finalnog proizvoda

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, predstavlja na GAST sajmu dio svoje nove bogate kolekcije za 2018. godinu. Noviteti iz vlastite proizvodnje u programima tapeciranog, masivnog i pločastog namještaja osmišljeni su zahvaljujući Priminom dizajnerskom timu koji je pravovremeno prepoznao trendove i uskladio ih s inventivnim dizajnom i vrhunskim materijalima.
Kuhinje po mjeri, kutne garniture, ležajevi, tapecirani kreveti, fotelje, stolovi, stolci, regali i moderne modularne garniture koje se mogu prilagoditi svakom interijerudostupni su u širokoj paleti boja i dekora.
Veliki izbor elemenata različitih spavaćih soba pruža kreativnu slobodu kako bi se uređenje u potpunosti podredilo pojedinim željama i mogućnostima. Prodaja po elementima idealna je za prilagodbu svim prostornim zahtjevima i lako se upotpunjuje velikim izborom ormara, drvenih i tapeciranih kreveta različitih dimenzija, komoda i noćnih ormarića.Bogatu ponudu zaokružuje Primin program spavanja – kvalitetni madraci, podnice i nadmadraci.
U razgranatoj mreži koju čini čak 55 Priminih prodajnih centara u Hrvatskoj, potražite kvalitetan namještaj, razvijen i proizveden u Primi. Pri opremanju apartmana ili preuređenju doma, cilj je optimalno iskoristiti svaki njihov centimetar, no izbjeći pretrpanost i dobiti lijep i ugodan prostor. Posjetite nas i poklonite svoje povjerenje našim savjetnicima pri pronalaženju idealnog rješenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.