GAST 2018, PPD Croatia

Generalni sponzor sajma GAST 2018: PPD Croatia – vrhunska pića poznatih brendova!

PPD Croatia vodeći je hrvatski distributer vrhunskih pića poznatih svjetskih brendova. Na Sajmu GAST u Splitu predstavit će se sa svoja 4 brenda: MONIN, Johnie Walker, Tanqueray i Aperol. Prvo ćemo Vas upoznati sa zvijezdom ovog ovogodišnjeg sajma MONIN-om.
MONIN svjetski lider u proizvodnji sirupa, likera, frapea će za Vas pripremiti najnovije inovacije iz svijeta gastronomije. Kroz razne varijacije flavoured coffee-a, smoothie-a, frappe-a te inovativnih koktela iz moderne miksologije sigurno će Vas oboriti s nogu.
Drugi brend koji zasigurno uživa veliku popularnost je Tanqueray London Dry. Ovaj suhi svježi gin s bogatim okusom smreke koji tvori najsvježiji okus gin-tonika kao i suhoću martini koktela. Tanqueray je za ljude koji si žele priuštiti bogatiji život. Koji ne slijede očekivano, već teže nečemu beskrajnom i interesantnom.
Jonnie Walker Blac Label
Ovaj savršeno izbalansiran blen malt i grain viskija starijih od 12 godina predstavlja najbolje od sve četiri škotske regije. Blac Label bogat, kompleksan i iznimno balansiran, pun aroma tamnog voća i slatke vanilije sa specifičnim dimnim završetkom.
Aperol
Aperol je nastao 1919. Godine u Padovi, kao proizvod braće Barbieri, koji su pokrenuli revolucionarnu ideju aperitiva s udjelom alkohola od samo 11%. Aperol je savršeni aperitiv, svijetlo narančaste boje i jedinstvenog gorko – slatkog okusa. Receptura Aperola je velika tajna, a pretpostavlja se da okus proizlazi iz spoja raznih gorkih biljaka, začina i korijenja u savršeno izbalansiranoj kombinaciji. Snaga Aperola je njegov niski postotak alkohola, a zahvaljujući njegovoj svježini i svestranom okusu može se miješati s velikim brojem drugih napitaka.

http://ppd.com.hr/?lng=1