GAST 2018, Pik Vrbovec

GAST 2018: PIK Vrbovec – vaš pouzdani gastro partner

PIK Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji koja svake godine bilježi rekorde u količini proizvedenih i prodanih proizvoda. Proizvodni asortiman PIK-a podijeljen je na svježe meso i mesne prerađevine, a unutar ovih grupa duga je lista proizvoda koji svakodnevno ispunjavaju očekivanja potrošača. PIK-ove šunke, mortadele, trajne kobasice, Piko, PIK naresci i svježe pakirano meso su zahvaljujući svojoj vrhunskoj kvaliteti i povjerenju potrošača u svom segmentu tržišni lideri, a čitav asortiman kontinuirano se obogaćuje novim proizvodima.

PIK Vrbovec posljednjih se godina razvio u pouzdanog logističko-distributivnog partnera i prepoznao važnost distribucije u HoReCa segmentu, gdje je osim kvalitete i cijene proizvoda od iznimne važnosti i service level. Uz prilagodbu asortimana za turističke objekte PIK pruža i uslugu distribucije za partnere te osigurava visoki nivo ove usluge zahvaljujući kojem se kompanije u svakom trenutku mogu pouzdati u neometano odvijanje svog poslovanja. PIK je kompanija koja postavlja trendove u mesnoj industriji te je upravo zbog toga prepoznata kao benchmark u cijeloj regiji. Ova pozicija može se zahvaliti kontinuiranim ulaganjima no jednako tako i neprestanom osluškivanju potreba i zahtjeva tržišta.

Potrošači danas sve više preuzimaju brigu o svom zdravlju, ali im je također važno podrijetlo proizvoda i tradicija proizvođača. PIK će stoga na ovogodišnjem GAST sajmu predstaviti i dva nova koncepta koja nude dodanu vrijednost partnerima i krajnjim potrošačima. Također, svi posjetitelji moći će kušati proizvode PIK Vrbovca u zanimljivim i ukusnim kombinacijama.

http://www.pik-vrbovec.hr/