GAST 2018, Cro-pek

GAST 2018: Pekarnica Cro-pek očaravajući okusi svježe pečenih pekarskih proizvoda

Pekarnica Cro-pek započinje svoju tradiciju 2002.godine kao mali obiteljski obrt, orijentiran na vlastitu maloprodaju.
Godine 2009.širimo svoje poslovanje u veleprodajni sektor. Radeći s restoranima i hotelima, uvidjeli smo da se tehnologija za smrznute proizvode čini savršenom poslovnom prilikom, te da tako možemo zadovoljiti svakodnevne potrebe krajnjih potrošača i horeca sustava, pružajući inovativna rješenja i vrhunsku kvalitetu proizvoda.
Od tada, naš trud, težak rad i upornost doveli su nas na zavidan nivo u pekarskoj industriji.
Zahvaljujući našem pionirskom duhu, koji nas nadahnjuje na nove izazove, kroz protekle godine razvili smo strategiju za širenjem na nova tržišta diljem Hrvatske i šire. Do sada smo najbolji na području Grada Zagreba i Splitsko-dalmatinske županije.
Bez obzira na naš rast ne zaboravljamo tko smo, i dan danas nakon 15 godina naša dnevna misija ostaje ista, udovoljiti visokim očekivanja naših kupaca, te ponovno opravdati povjerenje u naš brend.
Hotel Esplanade, Hotel Palace, Hotel Radisson Blu Split , Hotel Arcotel, restoran Zinfandel, Chops grill, Restoran Brasserie, Restoran Maksimir, Catering Kvatrić Catering Cavallino, samo su neki od partnera iz našeg HoReCa sektora s kojima dijelimo dugogodišnju uspješnu poslovnu suradnju.
Budući da nam je ovo treći put da se predstavljamo na Sajmu Gast, dočekati ćemo Vas u velikom stilu na samom ulazu sa lijeve i desne strane. Očarati će Vas ponuda svježe pečenih pekarskih proizvoda koje su naši pekari s ljubavlju pripremili, ali najvažniji dio nove ponude Vam nećemo otkriti, to se ipak ne može opisati…
Zato dođite posjetite nas na Sajmu Gast, jer ove godine se to ne propušta…
Očekujemo Vas.
Vaš CROPEK