GAST 2018, Paser

GAST 2018: Paser-proizvodnja papirnatih tacni i tanjura

I vama je dosta posljedica koje izaziva plastika? Dosta vam je izloženosti opasnim spojevima i štetnim kemikalijama? Ekoloških problema? Onečišćenog okoliša?
NAMA JE DOSTA PLASTIKE.
Jeste li zaista svjesni ozbiljnosti otrova koji se luče iz plastičnog posuđa?
Činjenica je da se plastika dugo razgrađuje – od 100 do 1000 godina. Nažalost, ljudi vode jako malo računa o načinu na koji svakodnevno koriste plastičnu ambalažu, a neinformiranost utječe na sve veće i gore posljedice.
Jedna od najočitijih opasnosti iz svijeta plastike jest plastično posuđe. Brojna su istraživanja pokazala kako spremanje hrane i vode u opasnu plastiku može kontaminirati namirnice, odnosno povećati rizik karcinoma, kroničnih bolesti, neplodnosti, hormonske neravnoteže, alergija. Zvuči nevjerojatno? Ali itekako je istinito.
Izvrsna i zdrava zamjena plastičnom posuđu jest posuđe za jednokratnu upotrebu od prirodnih razgradivih materijala. Kao ekološki osvješteni poduzetnici, predstavljamo vam upravo to! Radi se o stiliziranom posuđu koje je u potpunosti biorazgradivo, a samim tim i u potpunosti sigurno.
Ne propustite priliku dati svoj doprinos očuvanju zdravlja, okoliša, planeta Zemlje…
Zaštitimo svoje zdravlje i omogućimo bolji život budućim generacijama. Budimo odgovorni i ostavimo svijet boljim nego što smo ga zatekli.
Jeste li znali da Francuska od 2020. zabranjuje plastični pribor i posuđe? Postoji itekako dobar razlog za to, a ovaj bismo primjer trebali slijediti i mi. Dopustite nam da vam u tome pomognemo i isprobajte naše posuđe!
ZAŠTITIMO SE OD OTROVA IZ PLASTIKE!
DOŽIVI ME, UPOTRIJEBI ME, RECIKLIRAJ ME!