• hr
GAST 2018, Pernad

GAST 2018: Parnad d.o.o. ovlašteni je distributer Vorwerk sistema za čišćenje

Parnad d.o.o. ovlašteni je distributer Vorwerk sistema za čišćenje za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.
Osnovano je 1990. godine sa sjedištem u Ljubljani. Do 1995. godine zastupalo je Vorwerk na slovenskom tržištu, a 1995. godine osniva tvrtku kćer u Hrvatskoj.
Naše stranke savjetujemo o najboljim rješenjima za čišćenje njihovog doma i time skrbimo za njihovo zdravlje. Sretni smo da smo tijekom svog rada prodali više od 140.000 Vorwerk sistema za čišćenje i našim kupcima omogućili novi pristup čišćenju doma i održavanju stambenih i poslovnih prostora, što je dokaz vrhunske kvalitete naših proizvoda i usluga.

VORWERK – KOBOLD
PROIZVODI
Kobold proizvodi uključuju velik broj odličnih uređaja za čišćenje koji su savršeno kompatibilni jedni s drugim. Jamčimo da Kobold proizvodi postižu impresivne rezultate čišćenja – čak i nakon izuzetno kratke uporabe. Stoga, naš kupac štedi, kako na vremenu, tako i na električnoj energiji. I, najvažnije od svega, ima čisti dom.
KOBOLD VK200
USISAVAČ
Snažna tehnologija usisavanja može biti tako divna: prilikom predstavljanja novog elegantnog usisavača Kobold VK200 biti ćete oduševljeni. Kompaktan, podoban za korištenje i iznimno snažan – Kobold usisavač savršen je pomoćnik u svakom kućanstvu. Uz njega će Vam život biti lakši i čišći.
JEDINSTVENA SVESTRANOST

Kako je prvi dojam izuzetno važan, naši su dizajneri na tržište plasirali novi Kobold VK200. Tanki obrisi u visokokvalitetnoj, blistavo bijeloj izvedbi s diskretnim zelenim i srebrnim detaljima te suvremeni ergonomski dizajn jednostavan za korištenje odražavaju visoku tehnologiju. Osim toga, tu je i snaga čišćenja koja se skriva u unutrašnjosti. Sada dostupan s ekološki prihvatljivim razredom učinkovitosti A. Snaga usisavanja iza sebe ne ostavlja ništa osim briljantne čistoće i – zahvaljujući Dovina mirisnim pločicama – predivno svjež mirisu prostoriji. Brojne funkcije optimizirale su udobnost, poput potpuno automatskog upravljanja silom guranja ili automatskog prepoznavanja vrste poda u kombinaciji s aparatom Kobold EB400 te smanjuje vrijeme i napor prilikom usisavanja svih vrsta podova. Neobična tehnologija filtriranja je anti-alergijska i inovativna anti-alergijska tehnologija filtriranja. Nema potrebe za kompliciranjem – umetnite filter vrećicu, jednosravno je postavite u otvor i Kobold VK200 spreman je za usisavanje. Savršeno!