GAST 2018, Ledo

GAST 2018: Ledo- najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda te najveći distributer smrznute hrane

Zato biram Ledo

Ledo u svojoj bogatoj ponudi ima najkvalitetnije namirnice kontroliranog podrijetla koje omogućuju brzu i jednostavnu pripremu obroka za vaše goste. Ledo povrće i voće, riba i tijesta tradicionalno su prvi izbor za cjelovit i bogat obrok.

Širina ribljeg asortimana i dostupnost cijele godine

Posebna tehnologija brzog smrzavanja Ledo ribe jamči izvornu kvalitetu, ali i dostupnost kvalitetne namirnice tijekom cijele godine te duži vremenski period pohrane i čuvanja u odnosu na svježu ribu. Porijeklom iz divljeg ulova, Ledo riba koja dolazi u praktičnom pakiranju i omogućuje jednostavnu pripremu koja štedi vrijeme.

Brzina i jednostavnost pripreme

Postupkom svježeg zamrzavanja, Ledo povrće i voće u sebi zadržava sve prisutne vitamine i minerale. Ledo tako nudi širok asortiman baznog povrća, mješavina i krumpira vrhunske kvalitete u finalnom stupnju obrade, a koje je dostupno tijekom cijele godine. Tako se vrlo jednostavno i uz veliku uštedu vremena mogu pripremiti različita ukusna jela.

Slatko za kraj

Uz Ledo tijesta domaće proizvodnje i izvorne kvalitete mogu se pripremiti različita slana i slatka jela. Ledo slatki proizvod tradicionalne i gotovo pola stoljeća stare recepture uvijek su lako dostupni.

Ledo tijesta proizvedena su u Hrvatskoj, a zahvaljujući brzoj i jednostavnoj pripremi, vaši gosti mogu u njemu uživati u roku od nekoliko minuta.