GAST 2018, In Vidico

GAST 2018: In-Vindico d.o.o. uvoznik i distributer bezalkoholnih i alkoholnih pića

In-Vindico d.o.o. je uvoznik i distributer alkoholnih i bezalkoholnih pića na području Hrvatske. Dugogodišnjim radom i iskustvom stvorena je široka paleta proizvoda iznimne kvalitete. Predstavljamo Vam proizvode iz cijelog svijeta, od SAD-a i Japana do Indije, Australije i Južne Afrike.
Pronađite kvalitetna pića renomiranih proizvođača u našoj bogatoj ponudi u kojoj nudimo odabrane i raznolike vrste vina, šampanjaca i pjenušaca, pive, jakih alkoholnih pića, pa sve do mineralne vode, tonika i pića za najmlađe. Posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti pića, tako da u našem asortimanu možete pronaći vrhunske i premium proizvode. Posebno smo ponosni na ponudu:
– Gina
– Whiskya
– Konjaka
– Vodke
– Ruma
– Amara
– te Bittera, Sirupa i Likera
Veliki naglasak stavljamo na samu prezentaciju pića gdje će naš ambasador i vrhunski barmen Marko Ristić pokazati koji nas to trendovi očekuju ove godine. Svi posjetitelji našeg štanda moći će uživati u pripremljenim pićima na moderan način, te se informirati o proizvodima koje nudimo.
Također pozivamo sve barmene i ugostitelje da nas posjete i pogledaju na koje to načine mogu impresionirati svoje kupce i time podignuti kvalitetu svoje ponude na još veću razinu.
Nadamo se da ćete nas posjetiti u što većem broju jer smo pripremili brojne pogodnosti za posjetitelje. Veselimo se druženju, sklapanju novih poslovnih suradnji i vidimo se na GAST-u!