• hr
GAST 2018, Frutarija

GAST 2018: FRUTARIJA d.o.o. opskrba voćem, povrćem i prirodnim hladno-prešanim sokovima

FRUTARIJA d.o.o. je hrvatska tvrtka koja se bavi uzgojem, otkupom, skladištenjem i proizvodnjom 100% prirodnih hladno-prešanih sokova iz voća i povrća.

FRUTARIJA ima sjedište i izložbeno-prodajni prostor u Splitu gdje se obavlja maloprodaja i opskrba kupaca na širem splitskom području a uključuje:
– restorane i kafiće,
– jahte i brodove,
– supermarkete i trgovačke lance

Usluge koje nudimo našim kupcima su:
– Opskrba i dostava svježeg voća i povrća,
– Opskrba i dostava 100% prirodnih hladno-prešanih sokova iz voća i povrća

Neki od naših istaknutijih stalnih kupaca su: Interspar, Studenac, Ribola, KTC, Lonia, kavana-slastičarna Cukarin, Vivas bar, Katarina-line jahte, restoran Bepa, restoran Zoi, Daruvarske toplice, Specijalna Bolnica za medicinsku rehabilitaciju Lipik, itd. Sudjelujemo i u shemi školskog voća i povrća u kojoj opskrbljujemo hrvatskim voćem preko 70 osnovnih i srednjih škola u šest županija!

Srce našeg uzgoja i distributivni centar se nalazi u Zapadnoj Slavoniji, u gradu Lipiku. U Lipiku se nalaze uredi, voćnjaci i hladnjača s CA ULO tehnologijom («CA ULO»= Controlled Atmosphere Ultra Low Oxygen, eng.) kapaciteta 3000 tona svježeg voća i povrća. Ovo je najveća hladnjača u Slavoniji i najmoderniji tip hladnjače današnjice. Ova tehnologija održava svježinu voća i do godinu i pol dana. U hladnjači postoje i dvije komore za brzo hlađenje sezonskog voća.

Kupcima na širem splitskom području pružamo usluge dostave najkvalitetnijeg voća i povrća po narudžbi, za kafiće, restorane, brodove i jahte (dostava do luke). U ponudi pored uobičajenog voća i povrća imamo i poseban asortiman prvoklasnog sezonskog i vansezonskog voća i povrća, kao i egzotični asortiman: šparoge, klice, sušeno voće, orašasto voće, matovilac, rukola, sve vrste luka, ananas, mango, avokado, kivi, kiwano, itd.

Pored prvoklasnog voća i povrća, kupcima nudimo i 100% prirodne hladno-prešane sokove iz voća i povrća bez dodatka vode, šećera i konzervansa. Ponuda sokova je promjenjiva, a najpopularniji su:
– jabuka,
– mrkva,
– cikla,
– naranča,
– kruška
Sokove proizvode naši tehnolozi u sokari u Lipiku. Sokovi se pakiraju u staklene boce od 1l ili u plastične bagove u kartonima od 3l i 5l.

Više na:
www.frutarija.hr
facebook.com/frutarija
instagram.com/frutarija