GAST 2018. Fluxus

GAST 2018: Fluxus d.o.o.

U našoj ponudi imamo veliki asortiman kvalitetnih svježe smrznutih sirovih,polupečenih i pečenih proizvoda,vlastite proizvodnje,spravljenih bez dodatnih aditiva,bojila i konzervansa,prilagođenih za najbržu pripremu.
Naši standardni proizvodi iz Fasty® programa pogodni su za kreiranje raznih menia i a la carte ponude.
Strukly linija smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli po posebnoj Fasty® recepturi,pripremljena za termičku obradu (kuhanje,gratiniranje) u konvektomatu.
Butterstrukly® linija smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli paniranih maslacem i krušnim mrvicama,proizvedena po posebnoj Fasty® recepturi, pripremljena za termičku obradu (kuhanje,gratiniranje) u konvektomatu.
Cushiony® linija smrznutih proizvoda izvedena iz tradicionalnih zagorskih štrukli ali od dizanog tijesta,po posebnoj Fasty® recepturi,pripremljena za termičku obradu (pečenje) u konvektomatu.
Fasty® pizze i pizzete su polupečene,smrznute pizze izrađena po posebnoj recepturi, pripremljene za završno pečenje nakon odmrzavanja,u peći posebnih karakteristika (ekskluzivni proizvod za franšize Fasty®).
Fasty® creperolls su polupečene,smrznute palačinke izrađene po posebnoj Fasty® recepturi, pripremljene za kratkotrajno završno pečenje nakon odmrzavanja u peći posebnih karakteristka (ekskluzivni proizvod za franšize Fasty®) ili bez odmrzavanja u fritezi i konvektomatu. Creperolls su punjene raznim nadjevima,zamotane,panirane krušnim mrvicama i zamrznute.
U našoj ponudi su i sirova zamrznuta dizana gourmet peciva raznih okusa,spremna za pečenje bez odmrzavanja .
Uhvatite korak s vremenom i trendovima,unaprijedite ekonomičnost,riješite nedostatak osoblja u kuhinji,ubrzajte pripremu,obogatite ponudu i kvalitetu a la carte i pansionske ponude vašeg hotela,restorana,beach bara,bistroa i fast food restorana.