Eurocompany99

GAST 2018: EuroCompany99 – pouzdan poslovni partner

EuroCompany99 je tvrtka specijalizirana za uvoz, preradu, pakiranje i trgovinu na veliko raznovrsnog asortimana prehrambenih proizvoda poput orašastih plodova, suhog i egzotičnog voća, mahunarki, sjemenki i žitarica.

Naš širok asortiman kvalitetnih prehrambenih proizvoda pod vlastitim brendom Eurocompany nalazi se u trgovinama Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Slovačke, Rumunjske, Bugarske i Rusije. Proizvodnja se temelji na najmodernijoj tehnologiji u skladu s najvišim europskim standardima koja nam uz visokokvalitetne izvore sirovine omogućava proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda. Kontrola kvalitete obuhvaća vlastiti laboratorij unutar tvornice, striktnu kontrolu ulaznih sirovina, mikrobiološke i organoleptičke analize te analizu prisutnosti aflatoksina. Posjedujemo certifikete ISO 9001, HACCP, BRC i IFS koji potvrđuju temeljit pristup kvaliteti naših proizvoda.
Pored vlastite robne marke Eurocompany, EuroCompany99 d.o.o. je i pouzdan proizvođač privatnih robnih marki za renomirane kupce iz navedenih zemalja. Svojim kupcima nudi usluge proizvodnje i pakiranja za privatne marke, razvoja novih proizvoda i razvoja ambalaže te omogućuje kvalitetan i konstantan servis njihovih potreba.

Proizvodni kapaciteti, stalne i postojane zalihe svih artikala, stručna osposobljenost kadrova i višegodišnje iskustvo omogućavaju tvrtki da ispuni i najzahtjevnije zadatke koje pred njega stavljaju kupci. Od samoga osnutka poslovna strategija tvrtke temelji se na kontinuiranom unapređenju proizvodnje, prodaje, marketinga te organizacijskim i kadrovskim usavršavanjem. Spomenutim predispozicijama EuroCompany99 uspješno prati sve zahtjeve i trendove modernog tržišta.

Proizvodi brenda EuroCompany namijenjeni su potrošačima koji vode računa o kvaliteti svoje prehrane i koji su svjesni značaja kvalitete prehrane u svakodnevnom životu i njezinog utjecaja na zdravlje i opće psihofizičko stanje. Stoga se samo po sebi nameće ideja da bi se postojeće prehrambene navike trebale mijenjati u korist što češćeg konzumiranja orašastih plodova, žitarica, mahunarki i grahorica kao ponajboljih prehrambenih namirnica koje imaju blagotvoran učinak na zdravlje i funkcioniranje organizma uopće.
Na 23. Međunarodnom sajmu Gast, EuroCompany99 predstavit će se prvi puta i posjetitelji štanda imat će prilike kušati ukusne i kvalitetne proizvode poput badema, lješnjaka, kikirikija, grožđice, brusnice, razne mixeve i egzotično voće.