GAST 2018, DressMe

GAST 2018: DRESS ME – Istaknite se dizajnom radne odjeće

Novi trendovi u kulinarstvu poput pop-up restorana i Street food barova, donijeli su promjene i u radnoj odjeći te je jeans postao nezaobilazan materijal za takve koncepte.
Na sajmu ćemo između ostalih, predstaviti mini urbanu kolekciju radne odjeće inspiriranu ulicama koja pruža savršenu kombinaciju suptilne mode i funkcioniranja budućnosti.

Posjetitelji će moći uživo pogledati novitete za 2018.g., uvjeriti se u kvalitetu materijala u kojoj pamuk više ne igra dominantnu ulogu.
Radne jakne proizvode se i od Tencel®, naprednog vlakna proizvedenog od biološki razgradljivog materijala, prirodne, drvene celuloze. Izuzetno nježan i ugodan na dodir zahvaljujući svilenkastoj površini.
Ono što će zasigurno oduševiti kuhare su jakne koje imaju svega 86 grama, ultra lagani inovativni materijal kojeg karakterizira mekoća, prozračnost i otpornost na gužvanje.

Dizajniran za svestranost i izdržljivost, naš asortiman nudi izbor pogodan za sve sektore uslužnih djelatnosti, od casual kafića do fine dining restorana; od slastičarnica, pekara do mesnica, od glavnih kuhara, pizza majstora, osoblja recepcije do konobara.
Zajednička nit Dress Me radne odjeće je predanost za izvrsnost u dizajnu, vrhunski izbor tkanina, izdržljivost i odlična vrijednost za novac.

Sve što radimo proizlazi iz naših vrijednosti; perfekcija, fokus korisnika i inovacije.
Naš ugled nastavlja se graditi s jednim naglaskom: pružiti najkvalitetnije prepoznatljive proizvode, drugačije od ostalih.
Naša strast potaknuta je uvjerenjem da svaki stručnjak zaslužuje pravu odjeću i alate za poboljšanje posla koji rade. Razumijemo da recept za izvrsnost ide daleko izvan jednostavnih sastojaka.

Filozofija Dress Me temelji se na odnosima koji su izgrađeni sa klijentima, sve ono što za njih možemo učiniti, bez obzira koliko velik ili malen bio projekt, pružiti istu visoku razinu usluge i kreativnosti.
U svijetu ugostiteljstva pažnja je posvećena detaljima koji čine razliku – pa zašto ne započeti s uniformom?
Uz veliki raspon stilova, boja, tkanina i uzoraka treba znati uskladiti odjevnu kombinaciju cijelog tima jednog objekta te odabrati ono što najbolje odgovara interijeru i svakom djelatniku.
Naša ponuda pruža sve što vam treba da se istaknete iz mnoštva, stoga nam dopustite da pronađemo najbolji stil za Vas.