GAST 2018, D16 Coffee Split

GAST 2018: D16 Coffee – Specialty Coffee u srcu Splita

D16 Coffee – Specialty Coffee u srcu Splita

D16 Coffee je mladi entuzijastični tim kavopija i pržioničara u Splitu, koji svoje vještine i znanje prezentira u malom šarmantnom kafiću u srcu Dioklecijanove palače. Dodatno, nudimo osnovni i napredni tečaj za bariste te maloprodaju i veleprodaju kave.

Što je Specialty Coffee?
Vrhunsku šalicu kave i naziv ”Speciality coffee” stječu kave za koje imamo potpune informacije o njihovom uzgoju, sušenju, sorti, transportu i načinu prženja. Svaki segment proizvodnje i prerade mora zadovoljiti visoke standarde postavljene od strane krovne organizacije specialty coffee-a (SCA – Specialty Coffee Association).

Proizvodnja i prodaja
Na GAST 2018, s ponosom D16 Coffee prvi put predstavlja D16 Cold Brew – hladnu prešanu kavu odstajalu u filtriranoj vodi od 16 do 24 sata, pakiranu u boci od 250 ml. – dostupnu na tržištu na ljeto 2018.

Dodatno D16 Coffee proizvodi i usluge:
Dominis Blend – svijetlo pržena kava dostupna u pakiranjima od 200g i 1000g. Okusa je sezonskog voća i prženih badema sa kremastim i balansiranim završetkom.
Single Origin – nudimo single origin kave koje potječu iz Etiopije, El Salvadora, Kolumbije i drugih krajeva.
Usluge prženja – Nudimo i usluge prženja kave po narudžbi.

D16 Coffee School
Ukoliko želite unaprijediti vaše znanje o kavi i usluzi posluživanja, tu je za vas naš glavni barista i pržioničar Nikola Besednik, koji nudi osnovni i napredni tečaj za bariste, ugostitelje i ljubitelje kave. Molimo Vas da nam pošaljete Vaš upit za tečaj na hello@d16coffee.com.

Lokacije
Pridružite nam se u našem dnevnom boravku:

Dominisova ulica 16, Split

Kontakt
e-mail: hello@d16coffee.com
facebook: D16 Coffee | instagram: d16coffee