GAST 2018, PIK Vrbovec

GAST 2018: Cooking show i degustacije suhomesnatog blaga PIK Vrbovec

Prave “gušte” za nepca osigurat će ekipa najbolje hrvatske mesne industije “PIK Vrbovec”. Pripremaju oni za sve posjetitelje sajma GAST, na svom štandu “cooking show” i to svakog dana. U “režiji” chefa Marka Lučića organizirat će se brojne degustacije vrhunskih delicija.
   – Imamo šest kulinarskih tema, a sve počinje “Hrvatskim doručkom”. Radi se o degustaciji tradicionalnih mesnih prerađevina – bogatu i raznovrsnu ponudu na njihovom štandu najavio je Tomislav Porobić, voditelj marketinga “PIK Vrbovca” i nastavio:
   – A imamo se čim i pohvaliti, pa će sa naših pladnjeva zamirisati kuleni, kulenova seka, domaća pečenka, panceta, slavonska šunka… Naše suhomesnato blago!
GAST 2018, Pik Vrbovec    Kako svi pazimo na liniju te zdravi unos kvalitetnih sirovina, iz “PIK Vrboveca”  pripremili su i svoju liniju proizvoda pod egidom “Manje je više”. Pa će svi na GAST-u imati priliku kušati PIK mesne prerađevine koji ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju smanjen udio soli od 25 posto.
   – No ni to nije sve, budući će naši kuhari imati i degustaciju PIK američkog burgera, a zatim će na svoje doći i ljubimci junetine. Počastit ćemo goste sendvičima sa junećim obrazinama obrađenim na “sous-vide” način – nagovjestio je kulinarske majstorije Porobić, pa dodao:
    – Za prave mesoljubce spremamo “spare ribs”, odnosno svinjska rebarca marinirana u BBQ umaku.
     Za one koji žele “jači” okus moći će uživati i u “short ribs”, odnosno junećim rebrima sa ljutim curry umakom.
    – Obećali smo vrhunsku hranu za sve gurmane, pa je vaš zadatak samo doći do nas, do “PIK Vrbovec” štanda. I kušati što će naši kuhari spremiti. Vjerujte mi, uživat ćete –  podvukao je za kraj “pozivnicu” Tomislav Porobić.