GAST 2018, Sana delikatese

GAST 2018: Brand “Sana” i ove godine predstavlja inovativne proizvode vrhunske kvalitete

Sana i ove godine za GAST priprema inovativne proizvode vrhunske kvalitete. Ovo mlado poduzeće primjer je uspješne poduzetničke priče koje kvalitetom svojih proizvoda, ali i usluge pokazuje da je novim i inovativnim proizvodima moguće osvojiti srca hrvatskih potrošača, ali i vrhunskih chefova.
Na sajmu će se moći kušati proizvodi poput Tahini sezamove paste i preljeva od sezama i datulje za slastice, Čips od jabuke s čokoladom, premium začini za hotele i restorane te neizostavni Sana Hummus koji je prema izboru hrvatskih potrošača proglašen Proizvodom godine.

„Pobjeda u ovogodišnjem odabiru proizvoda godine za nas je veliko priznanje. Inspiracija od početka rada naše tvrtke je uživanje u hrani odličnog okusa koja je kvalitetna i daje dobar osjećaj, a Hummus je upravo to. Jako nam je drago što se i naši potrošači tako osjećaju i vole “Sana Hummus“, navela je direktorica poduzeća Silvija Repić, te nam detaljnije pojasnila zašto brojni ljubitelji kažu da je hummus najbolji namaz na svijetu.
Sana hummus,namaz od slanutka i sezama, vrhunsko je gourmet iskustvo. Izuzetnog je okusa i kvalitete, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi. Ovo tisućljetno jelo Mediterana i Bliskog istokavisoke je nutritivne vrijednosti i ugodnog blagog okusa, a jede se u svim prilikama. „Hummus je odmah spreman za jelo kao samostalan obrok ili prilog. Odličan je kao namaz na kruhu, dip uz povrće i grickalice, ali i kao dodatak salatamate u pripremanju raznih jela“, pojasnila je Silvija.
Već na prošlogodišnjem GAST-u Sana je posjetitelje oduševila svojim premium začinima. Ovo godine jedva čekamo vidjeti što su novo pripremili jer nas očekuje proširena paleta začina poput liofiliziranog voća, ružinih latica, mahuna vanilije i brojnih drugih, a uz to i vrhunski acetobalsamico, aromatizirana ulja i slično.
„Pozivamo ljubitelje ukusne i zdrave hrane da posjete izložbeni prostor Sane te kušaju naše proizvode“, rekla je Silvija Repić.
Više informacija o proizvodima potražite na;www.sana-delikatese.hri https://www.facebook.com/sana.delikatese, info@sana-delikatese.hr.