GAST 2018, Bilo jidro Crikvenice

GAST 2018: “Bilo Jidro Crikvenice” proizvodnja, uvoz i montaža suncobrana

Bilo Jidro Crikvenice tvrtka je koju smo gradili kroz dugogodišnja iskustva u proizvodnji, uvozu i montaži suncobrana te vrlo uspješno odgovaramo na potrebe i zahtjeve tržišta, a istovremeno postavljajući novi standard poslovanja.

Korištenjem najnovije tehnologije te stalnim inovacijama u kontinuitetu pratimo trendove u proizvodnji i dizajnu, pridajući pritom posebnu pozornost individualnim potrebama svakog kupca. Brojne reference i zadovoljstvo krajnjeg korisnika potvrđuju uspješne suradnje ostvarene tijekom godina.
Uz najkvalitetnije materijale i široki spektar djelovanja u samoj izvedbi, u mogućnosti smo pružiti slobodu za individualne kreacije odnosno realizirati proizvod koji je u potpunosti prilagođen brandu klijenta.

Tende dominiraju u ugostiteljskom sektoru te su uz naše suncobrane nezaobilazne i svrsi shodne zaštitom i samim comfortom. Korištenjem logotipa ili boje klijentovih prepoznatljivih obilježja, stvara se originalno rješenje produktivno za ciljano tržište. Svi naši materijali podrazumijevaju garanciju do 5 godina, a isti su napravljeni kako bi izdržali i najteže vremenske uvjete.

Iz bogatog asortimana izdvojit ćemo svakako suncobrane EdenGarden; idealnu ponudu za vrtove, barove, restorane i hotele. Velika prednost upravo su zaštitni sustavi koji onemogućavaju neovlašteno korištenje te su zato prilagodljivi nepovoljnim vremenskim prilikama.
Poseban način slaganja platna u slojevima SPLIT SOLUTIONS, patentiran je kao sigurnosna inovacija zaštite od jakog vjetra osiguravajući maksimalnu učinkovitost naših suncobrana te se može prilagoditi gotovo svim proizvodima iz naše ponude. Zadržavajući vodonepropusnost, daje optimalno rješenje za sve potrebe kupaca.

U domeni nautičkog turizma spomenuli bismo i Yachting suncobrane, idealne kao dodatak svim vrstama jahti, brodova i ostalim plovilima. U potpunosti prilagođeni dizajnom i izvedbom, Yachting suncobrani, postaju neophodni za ugodniju plovidbu i boravak na samom plovilu.
U našoj se ponudi ostvaruje, dakle, kompletan program za plažu; vodonepropusni jastuci osiguravaju maksimalnu udobnost i komfor pritom prateći estetske i funkcionalne zahtjeve, kao dodatni rekviziti za interijer plovila ili za potrebe ugostiteljskog sektora.

S ponosom naglašavamo da smo ovlašteni zastupnik svjetski renomirane tvrtke Ciccarese Ombleroni (plažni program;suncobrani, tende…) za područje bivše Jugoslavije i Albanije te desetljećima bilježimo kontinuirani porast obujma posla, inovacije te tehnološkog napretka!

Za posjetitelje sajma iznenađenje je popust koji je moguće ostvariti i individualnim dogovorom jer je zadovoljstvo klijenta uvijek naš primarni cilj!

Mi stvaramo rezultate!
Bilo Jidro Crikvenice , Miroslav Mijolović

Suncobrani u Crikvenici – početna