GAST 2018, Advent

GAST 2018: ADVENT d.o.o. veleprodaja i maloprodaja zdrave,ekološke i bezglutenske hrane

Tvrtka ADVENT d.o.o jedna je od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja svoje poslovanje punih 25 godina temelji na veleprodaji i maloprodaji zdrave, ekološke i bezglutenske hrane, većinom vlastitih proizvodnih i već poznatih brandova BIORGANIC, PRIMAVITA I VEGEVITA.

Raspolažemo vlastitim proizvodnim pogonom i većina naših proizvoda dostupna je u rinfuzi i gastro pakiranjima po povoljnim cijenama što je posebno pogodno za specijalizirane trgovine zdrave hrane, markete, trgovačke lance, hotele, restorane, pekare, objekte brze prehrane i sl.

Brzu dostavu omogućavaju skladišni prostori u Istri, Zagrebu i Splitu.

Maloprodaja se, osim u našoj trgovini Eden u Zagrebu (Ozaljska 67), može obaviti i putem web-a: www.advent.hr.

Iz asortimana izdvajamo:

brojne vrste mueslija, cornflakesa i pahuljica, žitarice, brašna, razne vrste tjestenine, biljna mlijeka i deserti, bezglutenski proizvodi (keksi, deserti, namazi, čokolade), začini, vege namazi, orašasti plodovi, suho voće, ulja, polugotovi proizvodi, sokovi, napitci, sladila i dr.

Uz promociju zdravog načina života, kontinuirano praćenje razvoja tržišta zdrave hrane, noviteti, ulaganje u proizvodnju i kvaliteta proizvoda temelj su garancije kvalitete naše tvrtke.